0

su anda telfonda kullanilan tik tok watsap istangram ve bi dunya uygulama

0

yani telefon uygulamasında sadece kullandığım. popüler whatsapp var. zaten diğer türlü benim sosyal medyayla falan işim olmuyor. bir de hesabım bölümü var o da turkcell e bağlı yani kullandıklarım bunlar bir de bip onu söyleyeyim kaçırmayı burada gerçekten de bir de çok kullanışlı ve rahat bir şekilde kullanabiliyorum. en azında kullandıkça da 500 dakika veriyor ya eminim ki; herkesin telefonunda vardır. yani bu uygulama bence işime yarıyor. whatsapp da aynı şekilde gerçi bu aralar artık mesaj diye bir şey olmuyor. herkes whatsapp'tan yazışıyor sadece çünkü whatsapp'ta internet gittiği için herkesin tercihi de whatsapp gerçekten de çok popüler olmuş durumda dediğin gibi uygulamalardan sadece bunları kullanıyorum.

1

cep telefonlarında kullanılan en popüler uygulamanın kesinlikle whatsapp uygulaması olduğunu düşünüyorum . uzun bir süredir kesinlikle whatsapp uygulaması internetimizin olduğu her ortamda bize sesli, yazılı ve görüntülü olarak görüşme imkanı sağlamaktadır.
zaten whatsapp uygulaması devreye girdikten sonra eski stil sms ile mesajlaşma devri neredeyse kapanmış bir vaziyete geldi.
son zamanlarda whatsapp'a gelen çok değişik özellikler sayesinde insanlar farklı uygulamalara da ihtiyaç duymuyorlar. eskiden birisi ile görüntülü ve sesli bir şekilde görüşmek istediğimiz zaman skype üzerinden görüşme sağlardık. ya da daha değişik uygulamalar kullanmak zorunda kalırdık. ancak şu anda mesajlaştığımız bir kişiyi görmek istediğiniz anda whatsapp üzerinden görüntülü arama gerçekleştirerek anında o kişiyi görüntülü olarak arayabiliyoruz ve görüşebiliyoruz. eğer görüntülü görüşmek istemiyorsa ve ondan telefonunuzda dakika olmayabilir ya da telefonunuz çekmeyen bir ortamda olabilir evin içinde bazen çünkü hatlarda kopabiliyor böyle durumlarda evimizde wifi varsa eğer internet üzerinden aramak istediğiniz kişiye whatsapp'tan sesli aramada gerçekleştirebiliriz.
ayrıca whatsapp uygulaması sayesinde birbirimize rahatlıkla bulunmuş olduğumuz konumu da gönderebiliyoruz. bu sayede eski tarz adres verme olayları da kapanmış oldu ve konum göndererek bulunduğumuz yeri net bir şekilde karşımızdakilere söyleyip çok daha rahatlıkla bizi bulmalarını sağlayabiliyoruz.
son zamanlarda gelen bir özellik ile whatsapp üzerinden hikaye paylaşabiliyoruz. paylaşılan hikayeler sayesinde de kişilerim facebook ya da instagram gibi uygulamalar üzerinden paylaşım yapmaları daha da azalmış oldu. çünkü whatsapp hikayeleri sayesinde telefon numaraları ekli olan ve kesinlikle ulaşmak istedikleri hedef kitleyeçok daha rahat ulaştıklarını düşündüklerinden whatsapp'ın bu uygulamasını da fazlaca kullanmaya başladılar.
saymış olduğum tüm bu artı yönlerinden dolayı kesinlikle günümüzde neredeyse her telefonda whatsapp uygulaması yüklü olduğu için bana göre en popüler telefon uygulaması kesinlikle whatsapp tır. whatsapp dışında herhangi bir uygulamanın bu popülerliğe ulaşabildiğini hiç zannetmiyorum.

1

benim en favori uygulamam whatsapp uygulaması diğer tüm sosyal medya uygulamalarının önüne geçti diyebilirim. onun dışında zaten telefonda ve bilgisayarda günümü geçirdiğim yer diyebileceğim tek yerse bu site yani sorumani.

0

telefonda kullanılan en popüler uygulamalardan biri de whatsapp olduğunu söyleyebiliriz. oldukça yaygın bir şekilde dünya genelinde kullandığını hepimiz biliyoruz. tabii ki hayatımız oldukça kolaylaştırdığını düşünüyorum ve herkesin whatsapp kullandığı için biraz daha iletişim kurmada faydalı olduğunu düşünüyorum. bu yüzden herkesin whatsapp kullanması biraz olsun iletişimi kolaylaştırmıştır. bir diğer uygulamalardan biri de tabii ki sosyal medya araçlarının instagram olduğunu söyleyebiliriz. önceki zamanlarda facebook oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyordu. şimdi ise facebook kullanıcısı o kadar kalmadığını görebiliyoruz. şimdi çoğunlukla ınstagram'a milletin yöneldiğini görüyorum ve herkesin fotoğraf attığını herkesin ne yaptığını görebiliyoruz. tabii ki teknolojinin bu kadar gelişmesine yandan iyi bir yandan kötü olduğunu düşünüyorum. şu anda bu uygulamalar yüzünden kimsenin elinden telefon düşmüyor ve artık eski samimiyetlerin kalmadığında görebiliyoruz. bu yüzden biraz olsun teknolojik şeyleri çevremizin uzak tutmamız gerektiğini düşünüyorum. teknolojik olarak bu uygulamalar yaygınlaşması tabii ki de birçok şeyi kolaylaştırdığını söyleyebilirim. bu yüzden biraz daha çevremizden uzak tutmamız gerekiyor.