0

murat dalkılıç şuan evli değil daha önce evlenip boşanmıştı.merve boloğurla evliydi. ve merve boluğur' u daha önce aldattığı için merve onu affetmişti. ama son aldatmasını merve affetmedi ve merve ,dalkılıçtan severek ayrıldı . daha sonra murat dalkılıç hande erçel ile birlikte olmaya başladı. bir kaç ay sevgili kaldılar . daha sonra hande erçel'in annesinin sağlık sorunlarından dolayı murat dalkılıç'tan ayrıldığı ve artık ailesinin yanında olmak istediği iddiaları ortaya atıldı. barıştılar diye haberler çıktı geçenlerde ama ne kadar doğru bilmiyorum .

0

murat dalkılıç şu anda evli değildir .fakat 2015 yılında güzel ve başarılı bir oyuncu olan merve boluğurla evlenmişlerdir .aslında ilk başlarda gerçekten birbirlerine aşık olduklarını düşünmüştüm .ama evlilikleri oldukça kısa sürdü.geçen sene hiç sorunsuz boşanmışlardı .ardından murat dalkılıcın hiç ara vermeden hande erçelle sevgili olması beni çok üzmüştü.muratın gerçekten aşık olmadığını anladım .zaten şuanda handeylede ayrılmış durumdalar. bence murat dalkılıç evlenilecek bi adam değil sadece eğlenmesini bilen bir adam.

1

şuan da bir eşi yok. eski eşinin ismi merve boluğurdu. son zamanlarda da hande erçel ile birlikte kendisi. hiç yakışmıyorlar. insan merveden sonra hande de ne bulur anlamıyorum. ama tabiki gönül bu.

0

merve boluğur 16 eylül 1987 tarihinde istanbul'da dünyaya gelmiştir.annesi ayşe boluğur ev hanımı babası levent boluğur ise ayakkabı mağazası işletmektedir. nişantaşı'nda büyüyen merve boluğur ilköğretim ve lise eğitimini bu semtte tamamlamıştır.merve boluğurun küçüklüğünden beri asıl hayali sunucu olmak ancak kuzeninin ajansındaki bir fotoğraf çekiminden sonra foto model olarak çalışmaya başlamıştır. fotomodel olarak çalıştığı yerde tanıştık bir ajans sahibi sayesinde reklam filmlerinde boy göstermeye başladı. ilerleyen süreçte oyunculuk kariyerine başlamak adına da somut adımlar attı.yüksekalan merve boluğur eğitim almayı düşünerek müjdat gezen sanat merkezi tiyatro bölümü sınavlarına girmiştir.ona başrol oyunculuğunu getiren acemi cadı adlı dizide rol almıştır.türkiye versiyonu olarak kabul edilen dizilerde ilk olarak kanal d de daha sonra ise star tv'de yayınlandı.şenay gürler nergis kumbasar ve hazal kaya gibi oyuncular da yer aldığı dizi 58 bölümde final yapmak zorunda kalmıştır. 2007 yılında ise aşk yeniden dizisi kadrosuna girerek burada da oldukça başarılı bir performans sergiledi. dizinin kadrosunda türkan şoray,cihan ünal gibi isimler yer aldı ve sevilen bir proje olarak da dikkatleri çekmiştir.merve boluğur ülkemiz genelinde dizilerin yaygınlaşmasıyla birlikte ön plana çıkan isimlerden birisi olarak dikkatleri kendi üzerine çekti.2010 yılında küçük sırlar, istiharede başrol oyuncularından birisi olma başarısını gösterdi.kanal d de yayınlanan dizisi oyuncu yavaş ve sinem kobal eşlik etti.güzel ve başarılı oyuncu 2010 yılında ayaklı gazete diye yıldızları ödül töreninde en iyi gelecek vaat eden kadın oyuncu ödülünü almayı başarmıştır.2011 yılında reyting rekorları kıran kuzey güney dizisinin kadrosunda da yer aldığı 80 bölüm çekilen dizi kıvanç tatlıtuğ ve buğra gülsoy gibi isimlerle birlikte yer aldığı güzel bir kadro vardı.canlandırdığı zeynep karakteri ile birlikte yine ön plana çıkan isimlerden birisi olmayı başardı. bir çok markasının reklamlarda oynadığını görüyorum.başarılı oyuncu 2013 yılında star tv'de yayınlanan muhteşem yüzyıl dizisine dahil olmayı başardı. türkiye'nin en büyük bir çekici projelerinden birisi olarak dikkatleri çeken muhteşem yüzyıl'da da nurbanu sultan karakterine hayat verdi.dizide halit ergenç, meryem uzerli,vahide perçin, pelin karahan ve ozan güven gibi sektörün en popüler isimleridir. 2015 tarihinde adını da uzun süredir aşk yaşadığı söylenmiştir.ünlü şarkıcı murat dalkılıç ile evlendi.2017 yılında ise içimdeki fırtına dizisi kadrosuna yine başrol oyuncusu olarak girdi.bu dizide ezgi karakterine hayat verecek taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmayı başarmıştı. tatilde yeniden dizi oyuncu kadrosu ve başarılı senaryosu ile dikkatleri tamamen kendi üzerine çekti.genç yaşından itibaren profesyonel oyuncular başrol oyunculukları ile giriş yapan genç oyuncu kısa sürede oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. bu zamana kadar yapılan oyuncuları üstünlük göstermiştir. inşallah daha iyi yerde.