0

bana göre bu yılın en başarılı dizisi bir zamanlar çukurova isimli dizidir.

0

dizilerimizin hepside çok guzel ama bu yılın en başarılı dizisi ladin diye bilirim fox tv de salı akşamları oynuyor ve bütün oyuncuları senaryosu herşeyiyle güzel bir dizidir tam bir aile dizisi sıralamak gerekirse dizileri başarı sıralamasına göre kadin,gulperi,erkenci kus, yasak elma ama yasak elmanin gidisati hic hos değil sanki yakışıklı adam başka yok her kadını onunla bitirmişler iğrenç halit karekteri bence annesinin sevgilisi olacak kızıyla evlenecek türk aile kültürüne uymuyor bence şahsi fikrim tabikide

0

bence bu yılın en başarılı dizisi bir zamanlar çukurovadır ben sürekli bütün bölümlerinde ne olacağını merak ediyorum ve her bölümü ayrı ayrı izlemeye çalışıyorum.

0

bana göre bu yılın en başarılı dizisi çukur dizisi gerçekten de severek izlediğim bir dizi hiçbir şekilde kaçırmak ve oyunculuk gerçekten de çok iyi bir şekilde oynuyorlar ve o dizi başladığında insanlar eminim ki; televizyona kitleniyor dersen twitter'da paylaştığı liglerden falan belli çukuru ne kadar izlendiği gerçekten de çok izleniyor. ve çukur dizisinden sonra normalde ben arka sokaklar izlemiyorum ama 500 bölüme kadar gelmesine rağmen demek ki, o kadar çok tutulmuş ki 500 bölüme kadar gelmiş. bence bu diziler gerçekten de çok başarılı ve kızım, gülperi dizisinde severek izlediğim bir dizi değil onları da hiçbir şekilde asla kaçırmam. sadece aynı gün olması biraz beni rahatsız ediyor. işte reklam aralarında falan izleyebiliyorum. yani gerçekten de bu sene inanılmaz güzel diziler başladık yani çukur dizisi hiç bitmesin istiyorum böyle başarıyla devam ederse inşallah o da 500 bölüme kadar gider diye düşünüyorum. zaten altın ödülünde de çukur dizisinde yamaç ödülü almıştı.

0

bana göre bu yılın en başarılı dizisi kesinlikle atv ekranlarında yayınlanmakta olan bir zamanlar çukurova dizisidir. gerçekten bu dizi sayesinde televizyondan başarılı dizilerinde olabileceğini şahit olduk. konusu gerçekten farklı ayrıca oyuncuların performansları da oldukça iyi gidiyor. o yüzden beni devamlı olarak ve keyifle izlediği en önde gelen dizi bir zamanlar çukurova dizisidir. kesinlikle diğer diziler de bu şekilde olmuyor ancak bu diziyi izlerken gözümü dahi kırpmadan izleme ihtiyacı hissediyorum beni çok fazla ekrana bağlıyor çünkü. bu sene yayınlanmaya başlayan yeni yayın döneminde en başarılı olarak bulduğunum dizi öncelikle bu dizidir. düşündüğüm zaman ardından da gülperi dizisininde başarılı ve güzel olduğunu düşündüm.

0

bence bu yılın en başarılı dizisi kesinlikle çukur arkadan da söz geliyor ama çukur bir adım daha önde bence . gerçekten başarılı bir oyuncu kadrosu ve alışık olduğumuz aşk dizilerinin dışında bir senaryoya sahip çok severek izliyorum. ikinci sezon başları güzel değildi bir korktum acaba bozdu mu diye çünkü sezondan atlayinca kendini bozan çok dizi oldu suanda da zamaninda da . ama geçen hafta düzeldi kendi çizgisine döndü o yüzden çok mutlu oldum. zaten izlediğim tek dizi sayılır onu da kaybetmek istemezdim. umarim kendini bozmadan böyle devam eder. sözde güzel aslında ama bayadir izleyemiyorum çukur daha ağır bastığı için ayni gün ve ayni saat olmaları çok sıkıntı oluyor .

0

bu yılın en iyi dizisi bana göre çukur olduğunu düşünüyorum. çukur dizisi çok izlenen bir dizi olduğunu ve reyting rekorları kırmaya devam ettiğini tahmin ediyorum. çevremdeki kişilere sorduğum zaman çukur dizisini daha çok istediklerini söylüyorlar. diğer dizilere bakarak biraz daha ön planda tutulduğunu ve konu olarak biraz daha değişik bir içerik içerisinde olduğunu söyleyebiliriz. türk dizilerini pek fazla izleyen biri değilim fakat çukur dizisini biraz olsun baktığım zaman diğer dizilerek karşı kaliteli olduğunu söyleyebilirim. türk dizileri genelde hep aynı konu üzerinden gittiği için pek fazla zevk almıyorum. ama çukur dizisi bana göre biraz daha farklı geldiğini ve izlenmesi oldukça fazla olduğunu tahmin ediyorum. çukur dizisi yayınlanacağı zaman herkes ekranların başına geçiyor ve tamamen kitlendiklerini dediklerini söyleyebiliriz. bu yılın dizisi senaryosuyla ve aracılığıyla gerekçesiyle insanlar daha çok tercih ettiklerini görmekteyiz. diğer dizilere bakarak senaryosu bayağı ilginç olduğunu ve herkesi televizyon başında tutabilmeleri için ilginç konular denediklerini görüyorum. eğer bu şekilde devam ederseler daha başarılı yerlere geleceklerini ve uzun yıllar devam edecek bir dizi olarak da görmekteyim. inşallah kısa süre içerisinde bir final yapmazlar diye tahmin ediyorum.