0

dogdugumdan beri ayni yerde yasiyorum ama firsatim olsa baska yere giderdim daha huzurlu daha sessiz....

0

normalde hep aynı yerde yaşıyorum. ama çalışmak için çok yer değiştirdim ve 2 yıl başka bir yerde 1 yıl başka bir yerde 1 yıl başka bir yerdede yaşadım.

0

7-8 yaşıma kadar balıkesir'de oturduk.daha sonra bursa'ya taşındık.fomarada oturuyorduk.daha sonra ben 15 yaşındayken mudanya'ya taşındık.şimdi hala burada oturuyoruz. 10 sene olmuş buraya geleli.hep annemin ve babamın tayinlerinden dolayı taşınmak zorunda kalmıştık.bir de tabi babam en son emekli oldu.biz de lojmanlardan ayrıldık.

0

eskiden köyde yaşıyordum köy hayatım vardı şehri gelin geldim 20 yıldır da aynı şehirde yaşıyorum bu 20 yılın içerisinde bir olay nedeniyle sadece 10 günlüğüne bir yere taşındım ama orada dayanamadım yine eski yerime döndüm şu anda da eski yerinde oturuyorum ve başka bir yere taşınmayı istemiyorum sadece kirada oturduğum için benim evim pek güneş görmüyor onun için bu evden taşınmak istiyorum başka bir eve ama aynı şehirde.

0

on beş yıldır aynı yerdeyim ailemle yaşıyorum umarım burdan taşınırız

0

20 yıldır hep aynı sehirde yaşıyorum. sadece tekirdağ içinde farklı yerlere taşındık.

0

son 20 senedir hep aynı yerde yasıyorum.hic degismedi.

0

ailemle hep aynı yerde yaşadım, onun dışında 6 ay erasmus için yurtdışında yaşadım

0

doğduğumdan beri bu mahallede ve şuan bulunduğum evdeyim bir türlü kurtulamadım bu mahalleden ikokuk ortaokulu evimin önündeki okulda bitirdim daha sonra ben bitirdiğim senesi okuduğum okul lise oldu orayı kazandım tek bir okulda geçti eğitim hayatım abim dalga geçerdi sen okulu bitireme kadar bura yıkılır üniversite olur okul bitti allahtan üniversite olmadı ama keşke olsaydı mezuna kalmıyaydımda evimin önünde okuyaydım :((

0

doğduğumdan beri hep ayni yerdeyiz konu komşu geçtim disardaki hayvanla ri bile tanırim o derece.

0

evet kesinlikle hep aynı yaşadığım yer

0

evet sürekli muhit değiştiriyoruz denebilir. ama nedense hep ilk yaşamaya başladığım doğduğum yere geri dönüyoruz. kurtulamıyorum burdan :)

0

18 senedir aynı yerde oturuyoruz yaklaşık 5 ev değiştirdik hepsi aynı mahallede

0

evet evlenene kadar aynıydı yaşadığım yer

0

farklı yerlere taşındık ama hepsi birbirine yakındı