0

ismail yk bir dönem çok ünlüydü gerçekten. ama ben o zamanda çok dinlemezdim şimdi eski popülerligi kalmadı ilk patladığı sıralar iyiydi ama insanların hevesi geçti sanırım artık şarkıları insanlara pek hitap etmiyor ondan kaynaklı oldugunu düşünüyorum. tabi belli olmaz bir parça patlatir yer yerinden oynar o da onun elinde olan bir durum .

0

yani ben ismail yk'nın eskisi kadar dinlendiniz zannetmiyorum. zaten yaşlandık be ama gerçekten de ilk sanatçı olduğunda falan çok dinlenen bir ünlüydü ama artık genellikle aleyna tilki daha çok dinleniyor ve tüm popçulara geçti diyebilirim. gerçekten çok başarılı ama ismail yk'yı gerçekten de ben bu aralar hiçbir şekilde göremiyorum ama çok güzel bir şarkıları var. normalde ben hiçbir şekilde ismail yk'yı dinlemedim böyle bir iki tane şarkısı var. sevdiğim o kadar belki gene de hayranı olan vardır diye düşünüyorum.

0

ismail yk eski zamanlarda oldukça popüler bir sanatçıydı. genellikle herkesin dinlediği bu sanatçı bu sıralar pek fazla dinlendiğini söyleyemeyiz. çünkü televizyon programlarına pek fazla katılmadığı ve sadece klip üzerinden ilerlemeye çalışıyor. ama ben arada sırada eski günlerin parçalarını dinlemeyi çok severim. ismail yk bazı sanatçılara bakarak oldukça kaliteli duruşu ve sesiyle büyülediğini söyleyebilirim. özellikle yaz aylarına doğru ondan hareketli parçalar gelmesi daha güzel oluyor. diğer sanatçılara bakarak oldukça farklı olduğunu düşünüyorum ismail yk'nın. eski yıllarda televizyon programlarına çıktığı zaman herkes onu destekler ve özellikle kızların dikkatini çok çekmiştir. yakışıklılığı herkesi büyülediğini söyleyebiliriz. tabii ki şimdi ekranların başına televizyon programlarına katılmak istemiyor galiba. ama eski zamanlardaki gibi aslında televizyon programlarına katılması gerekiyor ve yeni kliplerini ortaya koymasını isterdim. belki de televizyon programlarından teklif gelmiyordur. ama ilerleyen zamanlarda yine eski günlerine döneceğini tahmin edebiliyorum.