1

çocuklar duymasında oynayan vejeteryan anne pınar altuğ atacandır. hayatı ise şu şekildedir. pınar altuğ atacan, 2 eylül 1974 senesinde istanbul da dünyaya gelmiştir. kariyerinde mankenlik, oyunculuk ve sunuculuk alanlarında ilerlemiş biridir.pınar altuğ, 1994 senesinde yapılan miss turkey yarışmasında birinci olmuş ve türkiye güzeli seçilmiştir. bu tarihten sonra ise , kariyerinde hızlı ve emin adımlarla ilerlemiştir.
1995 senesinde sunuculuk yaparak televizyon ekranlarına hızlı bir geçiş yaptı ve üç sene boyunca magazin programları da dahil olmak üzere bir çok alanda program sunuculuğu yapmıştır.1999 senesinde ise kendini tamamen televizyona vermek adına , mankenliği bırakmıştır.
ilk evliliğini 2000 senesinde umut elçioğlu ile yapmış be bu evliliği üç sene sürmüştür. evliliğinde epeyce problemler yaşamış ve çok sorunlu bir boşanma süreci geçirmiştir.
kurt kapanı, reyting hamdi, çocuklar duymasın, davetsiz misafir, omuz omuza, ilk aşkım, deli dolu, aile reisi gibi dizilerde rol almıştır. şuanda da yeniden çekilmeye başlayan çocuklar duymasın dizisinde yeniden meltem karakterini canlandırmaya başlamıştır.
2008 senesinde ise kendisi gibi oyuncu olan,yağmur atacan ile evlenmiştir.bu evlilikten ise bir kızları dünyaya gelmiştir.
pınar altuğ son olarak, bu sene 45.si düzenlenen pantene altın kelebek ödüllerinde en iyi komedi kadın oyuncusu ödülüne layık görülmüştür.
hakkında sürekli olarak eşinden ayrılacağı haberleri çıkmaktadır ancak pınar altuğ bu konuyu sürekli olarak yalanlayarak evliliğine mutlu bir şekilde devam etmektedir. eşi yağmur atacan ise oyunculuğu bırakmış ve iş hayatına atılmıştır.

0

çocuklar duymasın'ın vejeteryan annesi taş fırın haluk'un eşi ve havucun annesi olan meltem rolüyle pınar altuğ'dur.kendinden yaşça küçük olan yağmur atacan'la evlilik yapmasıyla bir hayli gündemde olan pınar altuğ çok başarılı bir oyuncudur.pınar altuğ başarılı oyunculuğunu yanında aslında kariyerli bir manken dir çünkü 1994 miss turkey kazanan mankendir.dizi oyunculuğu yanında yaklaşık 10 civarında da filmde rol aldı.söylemeden edemeyeceğim özelliği ise kendisi fransız saint benoit lisesi mezunudur.

0

pınar altuğ 1973 tarihinde istanbul'da dünyaya gelmiştir. pınar altuğ ailenin tek kızı olarak bilinmektedir. 17 yaşına geldiği zaman babasını kaybetmiştir. ergenlik döneminde yaşadığı üzüntülerden dolayı zor dönemler atlatmıştır. lise eğitimini fransız lisesi'nde almıştır ve bu çağlarda keşfedilmiştir. liseyi bitirdikten sonra güzellik yarışmasına katılmış ve türkiye güzeli seçilmiştir. 1997 yılında üniversite sınavına girerek istanbul üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi işletme bölümünü kazanmayı başarmıştır. mankenlik daha çok ağır bastığı için okulu yarıda bırakmaya karar vermiştir. pınar altuğ ilk kez 1999 yılında televizyon programcılığı sektörüne geçmiştir. ilk yaptığı programda pınar'ın yemek zevki isimli yemek programı olmuştur. dizi teklifleri almaya başlamıştır ve ilk kez kurt kapanı adlı dizide rol almıştır. televizyon dünyasına girdikten sonra mankenliği tamamen hayatından çıkarmıştır ve 2000 yılında evliliğe adım atmıştır. ilerleyen zamanda 2002 yılında çocuklar duymasın adlı dizide rol alarak asıl çıkışını yakaladığını söyleyebiliriz. bu dizide tamer karadağlı ile başrolü paylaşmıştır ve izleyiciler tarafından oldukça ilgi görmüştür. dizinin devam ettiği zamanlarda pek çok yapımda rol almıştır. 2004 yılında kanal d de yayınlanan omuz omuza adlı dizide başrol oyuncusu olarak devam etmiştir. pınar altuğ 2008 yılında pınar'ın günlüğü adlı programı sunmuştur. daha sonra beraber olduğu yağmur atacan ile evlenmiştir. bu evlilikten su adını verdikleri bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. çocuklar duymasın dizisi bittikten sonra aile reisi adlı dizide rol almaya başlamıştır. ilerleyen yıllarda bir şarkısın sen adlı programın sunuculuğunu yapmıştır.pınar altuğ 2016 yılında tamer karadağlı'nın başrol oynadığı pamuk prens adlı sinema filminde rol almıştır. oyunculuğu çok sevilen bir sanatçı olan pınar altuğ'un evlilik yaşamı da mutluluklar sürmektedir.