0

hemde baya kötü hepimiz almışız telefonu elimize kafamızı kaldırmıyoruz önümüzü görmüyoruz sosyalleşmiyoruz ne yaptığımızı bilmiyoruz komşu ve akraba ziyaretleri hiç yapılmıyor birbirimize kazık atmaya çalışıyoruz insanları kırıyoruz

0

insanoğlunun gidişatı kötü zaten bu dünyada artık geçinmek gerçekten de çok zor. hani normalde insanların parası bile olsa doyumsuz, nankör oluyor ve şeytana uyarak kötülük yapmış oluyor. insanoğlu her zaman kötüye gidiyor ama farkında değiller veya bazı insanlar farkında ama gene de bilerek yapıyorlar. yani diyecek bir şey yok .bence insanlara boşuna demiyorlar .yani insanoğlu doyumsuzdur, nankördür diye.

0

tabiki kötü bir gidişat var . haberlerde insanların yaptığı öyle haberler çıkıyor ki midem kaldirmiyor artık. ne kadar pislestik insanoğlu olarak neden bu hale geldik anlamıyorum. zaten maddi olarak kötü gidiyorduk birde böyle değişik dile getirmek istemiyorum ama pis haberler duyunca insanlar napiyor amaclari ne diye düşünmekten alamıyorum kendimi . allah ıslah etsin baska birsey denmiyor.