1
0

tavuk ve sote yanında kola bunları çok seviyorum

0

midye mantı kokoreç bunlarjn hepsini her gün yiyebilirim

0

hergün yemek istediğim köftedir protein ağırlıklı beslenmek daha iyi diye düşünüyorum .

0

hergün yediğim yiyecekler arasında çoğunlukla yumurta yer alır. her sabah yumurta yerim. çemen yaparım çeneni severim. peynir ekmek tost gibi yiyecekleri de sık yaptığım olur makarna yerim ekmek yine hergün yerim çikolata alır yerim.

0

haşhaş yemeye bayılırım belki adını ilk defa duyanlar olabilir fakat hem sağlıklı hemde güzel tadı beni cezbediyor.

0

benim her gün yiyeceğim yemek ne dedi kendim de yapıyorum hem de çok seviyorum melemen bayılıyorum gerçekten acısı domatesi biberi soğanı yumurtası zaten yaparken kokusu bir başka oluyor hem de tam kıvamında yapıyorum gerçekten hani sabah öğlen akşam fark etmez saat dakika her zaman yerim hem de severek yaparım insanların o zaten çok ağır yemekler olmadıkça bu tür şeyleri tercih ettiklerini düşünüyorum.

0

sanırım patates kızartması her gün olsa her gün yerim. bayılıyorum çok seviyorum. eşim çok şikayetçi ama yapabilecek bir şeyim yok.

0

ben her gün çiğköte, salata, kuru dolma, turşu yerim. özellikle çiğköfte ve acılı şalgama bayılırım.

0

bir sporcu olarak bunun cevabını protein deposu olan her yiyecek diyebilirim. yumurta, lor peyniri, tom balık, tavuk göğsü gibi yiyecekleri bile yiyebilirim. çünkü sporum için gerekli olan en önemli şey dengeli beslenme olduğunu biliyorum.

0

ya aslında hamr işi söyle sevidğim hamur kızartmaarı veya kebap falanolsa her gün yerim hiç bir zman da hayır demem. untumadan bir de döner et özelllikle de hatta sadece 3 öğüğn ile sınırlı kalmaamaya çalışıp cnaım sıkıldıkça her yarım satte bir gider gider yerim. :))

0

hergün yiyeceğim yemekler sarma ve dolma olurdu sanırım çünkü o ikisini çerez niyetine bike olsa seve seve yerim. yok böyle bir yemek sevgisi gerçekten bu iki yemeği kim icat ettiyse allah ondan razı olsun. en güzel buluşlardan biri olarak görüyorum yani çok aşırı seviyorum gerçekten. yemediğim zamanlarda o kadar çok canım çekiyor ki anlatamam. yurtta pek yapılmıyor yapılsa da güzel yapılmıyor ben ona rağmen sırf canım çektiği için kötü bile olsa alıp biraz tadına bakıyorum hele dolma yine neyse de sarma resmen beni benden alıyor. bide güzel yapıldı mı muhteşem bişeye sönüşüyor, resmen beni tek başına bile mutlu etmeye yarıyor. biz küçükken annem ikisini de evde sık sık pişirirdi ama nasıl güzel olurdu ya anlatamam gerçekten yaşanılacak bişey.

0

ben öyle kolay kolay yemek yiyemiyorum midem de yanmalar oluşuyor rahatsızlığım var bu konu hakkında ama patlıcan ile yapılan her yemeği gece gündüz öğünlere bölerek yerim bıkmadan, patlıcan kebabı musakka patlıcan kızartması bunlar benim en zayıf noktam.patlıcan yemekleri iştahımı açıyor çok fena derece de, evdekilere de canım çektikçe zorla yaptırıyorum

0

sarma ve elmali kurabiye vazgecilmezlerimdir

0

normalde en sevdiğim yemek mantıdır.ama bu yemeği hergün hergün yiyebileceğimi sanmıyorum.hangi yemek olursa olsun buna en sevdiğim yemeği de dahil edebiliriz,iki günden sonrası beni bayar.

1

patlıcan ile ilgili yemekler her gün olsa bıkmadan yerim sanırım. mercimek çorbası ve patates kızartması da buna dahil. bir konya'lı olarak tabi ki bir de etliekmek.

0

hergun yenmez bikilir ayni şeyler ama muhakkak patates kızartması ve cipsi asla bıkmam diye biliyorum.

0

ben hergün ama hergün menemen yerim çünkü çok seviyorum

0

her gün yeeim dediğim birçok yemek var sanırım makarna, lahmacun,midye,nohut...

0

valla ne olursa yerim yemek ayrımı yapmam

0

hergün yerim dedim yemek tas kebabı