0

eğer karşınızdaki profesyonel bir yalancı ise anlamanız çok zordur hatta mümkün değildir diyebilirim ancak arada sırada tek tük yalanlar söyleyen bir insan savesiz bu insanı önceden beri tanıyorsanız hareketlerinden mimiklerinden yüzünün kızarmasından sözlerinin karışmasından her türlü anlayabilirsiniz ancak tanımadığınız biri ise elbette yalan söylediğini anlayamayan bilirsiniz veya dediğim gibi profesyonel bir yalancı ise anlamanız çok da mümkün değil.

0

bir insanın yalan söylediğini onun davranışların sergilemiş olduğu tavırlar dan ve tutumlardan anlayabiliriz. gözlerini kaçıranilir veya çeşitli şekiller de bunu size belli edebilir. beden dili anlamını da mümkündür. bunun farklı çeşitleri vardır. ancak genel olarak konuşma şekli size karşı olan üslubu anlatma biçimi davranışları haraketleri ile bunu size bir şekilde belli eder. eğer yalan söyleyen biri ise. bir şekilde bir yerde falso verir yani. yapmış olduğu davranışlar sergilemiş olduğu tavır onun yalan söylediğini anlamını da faydalı olacaktır. özellikle anlattığı şeyler de hayatın akışına uygun olağan şeyler olup olmaması sizin dikkatinizi çekebilir yani anlattığı şeylerin çok farklı olması. gerekenin dışında şeyler de anlatması olağandır. bu durumda siz onun yalan s yediğini anlamış olursunuz haraketleri sen konuşmasından anlattığı şeyden. veya isteksiz olabilir gerçeği söylemez size karşı. kekeleyebilir söylemekte zorlanabilir ve ya daha önce söylemiş olduğu bir yalanı unutur ve siz onu o şekilde hatırladığınız için onun yalan söylediğini ortaya çıkarmış olursunuz bu şekilde karşınızdaki kişinin size karşı yalan söylediğini anlayabilirsiniz.

0

yani bir insanın yalan söylediğini konuşarak anlayabilirsin. eğer daha önceden bu insanı tanıyorsan onun konuşmasından her türlü anlarsın. yani bazen gerçekten de insanlar yalan söylediğinde anlamak çok zor olur ama bi laf vardır. yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış . elbet bir gün yalan söylese bile yani gerçekler ortaya mutlaka çıkar o insanı en iyi zaten sen tanırsın normalde insanlar artık yalanı hobi haline getirmiş olduğu için anlamak çok zor oluyor.

0

eğer normalde tanıdığım biriyse tabiki mimiklerinden