0

teknik direktörlüğe fatih terim yardımcılığı da şenol güneş gelmelidir

0

yılmaz vural olmalı,şansı hak ediyor,tecrübesi tartışılmaz

1

milli takımın başına aykut kocaman getirilmeli.

0

türkiye millî takımının başına hoca olarak türk bir antrenör geçmesi gerek, çünkü yendiğimizde bizim kadar sevinecek bir hoca olacak, bu takıma bir maçı yendiğimiz zaman oluşacak ortamı aktarabilecek tutkulu,başarıya aç hoca getirilmelidir milli takımın başına.bir maç kaybettiğimiz zaman oyuncuların yaşadığı üzüntü birebir yaşayacak aynı dilden konuşup onları anlayabilecek ve onları bir maç yenildi diye başlarını eğdirmeyecek bir türk antrenör gerek.türk halkının içinden çıkacak biri, bizleri çok iyi tanır.yabancı hoca ülkeye alışana kadar,zaman su gibi akıp gidiyor.kemal özdeş, yılmaz vural,okan buruk, hikmet karaman, aykut kocaman, bülent korkmaz, mesut bakkal,samet aybaba, abdullah avcı,şenol güneş bunlardan biri gelsin, başımın üstünde yeri var ama lucescu ile fazla uyum sağlayamayacağız.

0

fatih terim artık olmaz bence şenol güneş daha iyi bir tercih olur.

0

futboldan hiç anlamamakla birlikte tek bildiğim isim fatih terim derim :)

0

milli takımın başına şenol güneş getirilmelidir. yabancı teknik adam olmaz.

0

fatih terim çok başarılı bir koç ve kesinlikle onun gelmesi gerekiyor neden diye sorulacak olursa fatih terim milli takımın başında olduğu zamanlar milli takımın başarısı hayli hayli daha yüksekti bu başarı öyle ki asla azımsanamayacak bir başarıydı.

0

fatih terim gelmeli kesinlikle adam başarılı ve çok iyi bir lider bence

0

bence milli takımın başına şenol güneş gelmelidir. adamın başarısını görüyoruz.

0

bence milli takımın başına senol güneş gelmelidir. milli takımın başına yabancı bir teknik trektör gelmemelidir. gelemsini çok saçma sapan buluyorum. milli takım diyoruz yönetende milli birisi olmalı ki milli ruhu uydurabilsin.

0

gerçekten ciddi anlamda şenol güneş getirilmeli adam eminim ki bu takıma çok iyi destek olucak ve türkiye yi ilerilere taşıyacak umarım böyle bisey olur gerçekten çok güzel olur

0

şenol güneş gelse güzel olabilir

0

kim gelirse gelsin bu milli takımdan olmaz. bizim milli takım başarılı olacaksa türkiyedeki tüm takımların alt yapılarına önem göstermesi lazım ki milli futbolcu üretelim.
fatih terim denendi olmadı, sıra şenol güneşte onuda deniyelim.

0

bence abdullah avcı getirilmelidir.

0

milli takımın başına kesinlkle şenol güneş gelmelidir.

0

türkiye milli takımının başına mutlaka bir türk teknik adamı getirilmelidir. bir yabancı asla bir türk futbolcusunu motive edemez. bundan dolayı türk futbolcusunu motive edecek kişi bir türk teknik adam olacaktır. zira geçmişe baktığımızda başarıların altında olan teknik adamlar türk teknik adamları olduğunu görürüz. öte yandan türk takımı ne zaman çok kötü durumlara düşmüş ise mutlaka takımın başında bir yabancı ismin olduğunu görürüz. örnek olarak, sep piontek dönemi tamamen rezalet bir dönem olmuştur. ayrıca dünya kupasında üçüncü olduğumuzda takımın başında bir türk teknik adam olduğunu da unutmayalım. kısacası takımın başına mutlaka bir türk teknik direktör gelmesi şarttır.

0

milli takımın başına eğer başarı isteniyorsa ya fatih terim ya da şenol güneş getirilmelidir

0

milli takımın başına şenol güneş getirilmeli