1

çocuktan al haberi programının sunucusu evrim akın'dır. dizi ve filmlerde oynayan kadın sanatçımızdır.

0

çocuktan al haberi bir dizidir televizyon programlarında sunulur programın amacı çocukların ne kadar zeki olduklarını göstermektir bu programda cocuklarda belli sorular sorarak onların nasıl bir hayal dünyası içinde olduklarını izleyenler anlamaya çalışmaktadırlar

0

cocuktan al haberi farkli tv kanallarinda ekrana gelmistir onceligini berna lacin ve daha sonrasinda evrim akin sunmaktadir. ulkemizdeki afacan ve sevimli konuskan cocuklarimizin yer aldigi bazen akil almaz cevaplar vererek yetiskinleri saskina ceviren cevaplarla yeni bir neslin nasil olacagini bize anlatmaya calisan guzel bir tv programidir.

-1

berna laçin 1970 tarihinde izmir'de dünyaya gelmiştir. liseye kadar olan öğrenimini izmir'de tamamlayan oyuncu yıldız teknik üniversitesi mimarlık bölümünü kazanınca ailesi ile birlikte istanbul'a taşınmak zorunda kalmıştır. ancak ünlü oyuncu 1988 yılında yıldız teknik üniversitesi'nden ayrılarak istanbul üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümüne girmeyi başardı. aynı yıllarda kenter tiyatrosunda profesyonel tiyatrocular ilk adımını atmış oldu. 1990 yılında şehir tiyatrolarında oynarken kemal sunal'ın koltuk belası adlı filminde rol alarak sinemaya adım atmıştır. o dönemde daha çok televizyon dizileri ile gündeme gelmeye başladı. sırasıyla sevdiğim adam yarına gülümsemek ve barışta savaşanlar adlı dizilerde yer aldı. 1995'te hülya avşar'la birlikte filmlerde rol oynamıştır.1996 yılında tolga eşiz ile evlenen laçin'in fazla ilişkiye devam edemediler. 1997 yılında kanal d'de çocuktan al haberi program içinde aynı yıl hande ataizi ve açelya akkoyun ile beraber böyle mi olacaktı adlı diziyle ekrana gelmeye başlamıştır.1998 yılında ise belli saatte handan karakteri 13 bölüm ekranlarda boy göstermiştir. televizyon dünyasının en önemli ödüllerinden biri olan oyuncu 2000 yılında ise evdeki yabancı adlı dizi ile ekranlarda görülmüştür. o zaman ki başrollerini paylaştıkları diziler de o dönem oldukça seçilmiştir. 2002 yılında berna laçin hamileliğin senaryo uyarlama istenmiş ancak eşinin isteği ile dizden ayrılmak zorunda kalmıştır. 2005 yılında ilk kenan ışık ve nurgül yeşilçay ile başrolü paylaştığı belalı baldız dizisi kanal d ekranlarının sevilen dizilerinden biri olmuştur. tiyatro ara vermeyen oyuncu 2007 yılında dönme dolap adlı oyunda tiyatro severlerin karşısına çıkmayı başarmıştır. adı daha çok televizyon ve tiyatro oyunları ile anılan 2010 yılında ekranlara gelmiştir.2012 yılında da merak türkiye adlı sinema filmlerinde rol almıştır.ayrıca 2010 yılında atv'de herşey için berna laçin adlı programı sunmuştur. reklam filmleri ve çeşitli programlarda yaralanınca çok sevilen hoşgeldin boyacı adlı oyunda da erdal özyağcılar ile birlikte sahne almayı başardı.pek çok konuyu birlikte yürüten aile ve meslek hayatında başarılı ve istikrarlı bir şekilde sürdürmektedir. böyle devam ederse oyunculuk teklifleri gelmeye devam edecektir.