0

evet kullaniyorum turkcelll dunyanin en guzel oporoturu dur cunku omadigi yeri sebekesi ceker sebeke az olsada arama yapabiliyorsun yine vodefon desen normal ceken ama turkcell birinci siradadur yine vodegon 2 sirada yer alir 3 sirad avea olarak bilinen turk telekomdur turk telekom fazla bir yerde xekmez cunku sebekede gitse ne arama konusmada yapmaz cunku ama turkcell tamam dogru paketleri 30 basliyor 150 tl cikiyorlar vodefon15 tl basladigi icin o oporoturu kullaniyorlar ben fazla paket yuklemiyorum her ay kendime internet yapiyorum 5 ayda bir kere paket yukkerim odur ana sorunanide bu turkcell alakasi nefi anlamiyorum boyle sacma seyleri niye paylasiyorsunuz onu anlamadim

0

hayır kullanmıyorum telefonumda yok ama alınca kullanıca turkcellin kötü yönü şu çok pahalı tarifeler sunuyor iyi yanı çok hızlı yani iyi bişe.

0

evet turkcell kullanıyorum şebeke konusunda en iyisi fakat pahalı olması en büyük eksisi birde mobil veri paylaşma paralı oldu yani güzel ama parası olana

0

hayır çok pahalı olduğu için kullanmıyorum kaliteli bir servis ama pahalı da

0

evet cok guzel bi operator cok guzel hediyler veriyor salla kazan,suprrz nokta,bip hepside guzel.hediyler veriyor kullanmanizi tavsiye ederim.

0

3.5 sene öncesine kadar kullanıyordum. ama artık kullanmadığım haalde abimden de benden de kontörler çekilmeye başlanmıştı o zaman. telsiz kullanım ücreti demeyin çünkü o zamanlar telsiz kullanım ücreti 1.20 tl gibi bir fiysttı ve kontörlerimizden birden 5-6 liraya varan bir çekilimler olmaya başlamıştı. önce abim, bir ay sonrasında da ben vodafone'a geçtik. ve hala vodafone kullanıyorum. turkcell'in 30-35 tl fiyat çektiği paketi ben 23 tl ye kullanıyorum. kampanyalarındaki fiyatları uygun bulmamdan dolayı artık iyice kanıksadım operatörümü..

0

hayır turkcell kullanmıyorum ben vodofone kullanıyorum.

0

bir dönem kullanmıştım. fakat uzun bir süredir kullanmıyorum. kullanmayı da düşünmüyorum.

0

kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye etmem kullanmadığınız paketlerin parasını almaya başladı

0

evet ailece turkcellciyiz ve severekte kullaniyoruz .

0

hayır maalesef vodafone kullanıyorum. turkcell zengin hattı

0

evet turkcell kullanıyorum.özellikle gençlere oldukça avantaj sunuyor.üstelik çok iyi çekiyor gerçekten.

0

bende turkcell kullanıyordum bir çok kampanyası oluyordu bedava internet konuşma veriyorlardı ama çok pahalı oluyordu şimdi bimcell de de aynı paketleri alabiliyorum hem daha ucuz tek fark bimcell de kampanya falan yok.

0

evet hattım turkcell ama pek memnun olduğum söylenemez çok pahalı olmaya başladı böyle giderse farklı bir operatöre geçeceğim.

0

türkcell hattını daha önce kullandım ama şuan kullanmıyorum.

0

kuualnıyorum. en iyi operatör hala türkcell bence.