1

evet sigara kullanıyorum sigara kullanmaya askerde başladım daha öncesinde bir iki kere deneyeyim bakalım nasılmış diye içtim başım döndü midem bulandı kustum bayağı bi aman sigara kokusu bile olan yere giremiyordum.fakat askerde arkadaşlar tuttu bende aldım onlara tuttum derken hepimiz birbirimize tutduk sonra tutuş o tutuş.paket cebe girince kolay çıkmıyor tabi çünkü cebler biraz küçük oluyordu paket zor sığıyordu.neyse bir üç beş yedi on fenerbahçe şmpiyon ay pardon bir üç derken artık bide bakmışız tiryaki olmuşuz.askerde iken uzun samsun iiyordum sigarayla harika oluyordu sonra değiştirisk farklı tütünler içmeye başladık sonu sonu tekel 2000 içiyordum en son ekonomik krizden sonra tütün içmeye çalışıyorum.çalışıyorum diyorum çünkü henüz alışamadım boğazımı sarıyor nefes almıyorum hafif bi morartı oluyor yüzümde ama bu aralar iyi bi sıkıntı yok.yavaş yavaş alışıyor insan herşeye hem böylece daha az para veriyorum paket hesabından çok çok kazançlıyım yani....

0

evet sigara kullanıyorum, ama bir marka değil tütün sarıyorum, malum ülkemizde sigara çok pahalı olduğu için ucuza kaçıyoruz.

0

sigarayı bırakmak istiyorum çünkü hastalandım amma nd mümkün bırakmak olmuyor ben kent swich içiyorum mentolu sigaralar kanser yapar ve buda doğrudur ben bir kere bogaz ameliyat oldum boğazımda kanser vardı amma gene de bırakamadım

0

evet ne yazıkki kullanıyorum içtiğim sigaranın markası ise murattı. ama en kısa zaman içinde bırakmayı planlıyorum.

0

sigarayı kısa bir zaman önce bıraktım kullanmıyorum ve bir daha asla sigara denen zıkkımı kesinlikle kullanmam.benden uzak dursun sigara denilen lanet illet.bir daha tek nefes dahi almam o pislikten .

0

evet kullanıyorum bende murattı rosso kullanıyorum başka sigara içemiyorum.bir tek dal bile içsem boğazım şişiyor .

0

maalesef bırakmayı isteyip birakamayanlardanim sanırım parlıament night blue ve arada kentin naneli olani

0

keşke kullanmasydım ama içiyorum marka söylemiycem

0

sigara denilen illeti malesef ki kullanmaktayım . keşke hiç başlamasaydım . ilk olarak tabikide mavi kısa larkla başladım . sonrasında uzun l&m içtim ama çok kısa bir süre . şu anda sigara illetinde 6.yılım ve winston slender koyu mavi ile yolumuza devam etmekteyiz .

0

kullanmıyorum her türlüsüne karşıyım bile bile insan kendi canına nasıl zarar verir anlayamıyorum.

0

çok şükür ben sigara kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum sizlerde bırakın tavsiye ederim

0

sigara kullanıyorum. içtiğim sigara tekellerde satılan bir sigara diğil. kendi tünümü alıp kendi sardıgım halk arasında tütün sarması diye bilinen sigara. bunun nedeni çok daha az masraflı ve az zararlı olmasıdır.

0

sigara hayatımda bana eşlik eden bir şey.evet ben onu kullanıyorum ama sanırım o beni daha iyi kullanıyor.camel slender gri fiyatından dolayı bu sigarayı içiyorum.daha önce kullandığım sigarayı üretimden kaldıran winston beni çok üzdü.

0

sigara kullanmıyorum. bu yüzden marka öneremem.

0

kullanmıyorum , arada içince de kent mentollü tercih ediyorum , içimi daha iyi diğerlerine göre bence .

0

evet içiyorum ama reklam olmaması için isim vermiyorum

1

sigara kullanıyorum evet , murattı rosso içiyorum sigara olarak

0

winston lıght, bir senedir içiyorum. bırakmayı düşünüyorum.

1

sigara kullanmıyorum yeşil aycıyım herkesin de yeşil aycı olmasını tavsiye ediyorum .

0

sigara kullanmıyorum eğer kullanıyor olsaydım muhtemelen winston içerdim kutuları güzel.