0

merhaba çok güzel bir soru soruyorsunuz ismi necati şaşmaz 1971 yılında elazığ'da donmuştu babasının adı abdülkadir annesinin adı sahil şaşmaz dır.

0

necati şaşmaz dir bu adamı da çok seviyorum oyunculuğu süper

0

polat alemdardır tabiki gerçek ismini bilmiyorum

0

kurtlar vadisinde oynayan polat alemdar lakabını alan oyuncu necati şaşmaz

0

kurtlar vadisi, kurtlar vadisi pusu dizileri ve kurtlar vadisi irak, kurtlar vadisi filistin ve kurtlar vadisi vatan filmlerinin efsane karakteri 1971 elazığ doğumlu muhammet necati şaşmaz'dir. necati şaşmaz adıyla bilinir ayrıca kardeşi raci şaşmaz da gerek ekranda gerek perde arkasında yardımcısı olmuştur. polat alemdar karakteri ile o kadar özleşmış ki başka hiçbir dizi ve filmde görmek istemem yakıştıramam açıkçası. sanki film karakterinden çok aramizda yaşayan biri gibi hissettirdiği de bir gerçek.

0

yillarin fizisi ve projesi ve ekranlarin izlenen sevilen dizi ve sinema filmi olarakla biz seyircilere sunulan dizininde bas rol oyuncusu necati şaşmaz'dır.

0

kurtlar vadisi oyuncusu polat elamdar, necati şaşmaz dır.

0

necati şaşmaz 1971 yılında elazığ'da doğmuştur. babası abdülkadir şaşmaz annesi ise sahil şaşmaz'dır. amcası ise mhp eski milletvekili tahir şaşmaz’dır.tam adı muhammed necati şaşmaz olan oyuncunun raci şaşmaz ve zübeyr şaşmaz adında iki kardeşi daha vardır. asıl mesleği turizmcilik olan oyuncu eğitimini kanada'da tamamlamıştır. amerika'da 6 sene kalan şaşmaz 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiğinde geri dönüş için 11 eylül 2001 tarihine bilet almıştır. amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı amerika'ya inmeden geri dönen oyuncu ailesinin ısrarı üzerine amerika'ya dönmekten vazgeçmiştir. amerika rüyasını yarıda bırakan necati şaşmaz hayatını türkiye'de devam ettirmeye başladığında ilk olarak sigortacılık işine el atmıştır.kısa süre sonra ünlü yapımcı osman sınav ile dizi görüşmesini bulunmuştur. öyle ki kurtlar vadisi projesine başladıktan sonra artık arkadaşları dahil herkes için hayali karakter polat olmuştur. hayatını tamamen değiştirecek mi söylediği projeden anlaşılıyordu. bu süreç içerisinde askerlik zamanı da gelen ünlü oyuncu askerliğini bedelli olarak tamamlanmış ve 28 gün askerlik yapmıştır. 2005 yılında kurtlar vadisine değişik kanallarda devam eden oyuncu 2011 yılında kurtlar vadisi filistin filminde başrol oynamıştır. gazze'ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı saldırıları konu alan filmde polat alemdar karakteri ile oynamıştır.ancak bu film kurtlar vadisi irak kadar başarılı olamadı ve 2 milyon gişe yapmıştır. özellikle mafya sahneleri ile gündemden düşmeyen dizi çok ilgi görmüştür. oyuncu 2012 yılında trt de yayınlanan kurt kanunu adlı dizide konuk oyuncu olarak enver paşa rolünü canlandırmıştır.oyuncunun yaptığı evlilikten ali nadir şaşmaz adlı oğlu dünyaya gelmiştir.necati şaşmaz 2 kasım 2014 tarihinde dizi çekimleri sırasında kendi kullandığı aracın kontrolden çıkması tarafından trafik kazası geçirmiştir. çenesinde kırık tespit edilmiş ve ameliyat olması gerekiyordu. 2003 yılından beri devam eden dizide gürkan uygun ve oktay kaynarca gibi yüzlerce oyuncu rol almıştır. necati şaşmaz gerçekten oyunculuğu beğenilen bir kişidir. bu zamana kadar oynadığı film ve diziler de oldukça başarılı bir şekilde ilerlediğini tahmin edebiliyorum. inşallah ilerleyen zamanlarda yaptığı dizideki karakter gibi oyunculuk teklifleri geleceğine inanıyorum.