3

2018 yılınız nasıl geçti?

2018'e son cümlelerimizi bırakalım.

10 cevap
0

2018 yılı gerçekten hüzünlü bir yıldı benim için çünkü üzerimden geçen birçok olay ve beni üzen birçok olay vardı başlangıçta üniversite hazırlık yılı olarak adlandırdığım yıl beni gerçekten çok yıprattı ve benim saçlarımı beyazlattı. üçüncü kez mezuna kaldığım yılımda gerçekten hak ederek ege üniversitesini kazandım ve olduğum yerden gayet memnunum daha iyisi neden olmasın ama çok şükür burası da gayet iyi sürekli izmir'i gezerek vakit geçirdiğim çok güzel olayları ve arkadaşlıkları yaşadığım şehir beni bu yıl gerçekten mutlu etti sevdiklerimle olmak beni çok mutlu ediyor diğer herkesi de mutlu ettiği için ailemden en sevdiğim insanı kaybetmek baya üzdü beni ve yıktı çok üzülerek yazıyorum en sevdiğim insanı kendi elleriyle toprağa verene kadar insan her şeyi sahte sanıyor ama gerçek hayat hiç de bilinen gibi değil ve bir varmış bir yokmuş lafına çıkıyor her şey kimseye dökemediğim içimi buraya dökmek zorundaydım çünkü insan sarılacak bir dal arıyor gerçekten buna çok ihtiyacı oluyor her şeye rağmen ayakta dik durmayı öğretip kendi ellerimle toprağa koyduğum insanın vefat edişi gözümün önünden asla gitmiyor... her şeye rağmen sabırla yoluma devam ediyorum. başarılı olmak için elimden geleni sonuna kadar yapıyorum yapmaya da hazırım. 2019 yılı da bu vefat haberiyle bittiği için yıllardan umudu kesip kendi hayatımı yoluna koymaya bakıyorum artık çünkü gerisi gerçekten çok boş geliyor insana.

0

2018 yılı açısı ve tatlısı ile fena geçmedi genelde evimizin içinde bir değişiklik olmadı, 2018de iyi bir tatil yapabildim ailemin yanında bilindiği gibi rutin bir 2018'de inşallah 2019 yılı güzel hareketli ve bereketli geçer

0

benim icin iyi bir yıl oldu bazı değisiklikler oldu 2018 de bana fena geçmedi

0

2018 benim için boş bi kutudan farksızdı inşallah 2019 öyle olmaz

0

2018 menim ucun derdli kecdi xestelikden eziyyet cekdim

0

2018 yılım kimi zaman ağlayarak , kimi zaman gülerek, bazen isyan ederek geçti. çok mutlu olduğum anlar oldu. hamile olduğumu öğrendim anne oldum sonra bunlar dünyanın en güzel şeyi bence. bir evlat sahibi olmak hele de istediğin için dünyaya getirdiysen sevdiğin insan için getirdiysen bu çok önemli ve güzel bir şey. kötü olarak kuzenimin intihar etmesi günlerce aklımdan cikmadi. çok ağladım çok üzüldüm. abim ameliyat oldu zor bir ameliyattı. eşimin ailesi yüzünden eşimle çok kötü günler geçirdik. mahvolduk. resmen hayatımız mahvoldu ama sonra toparladık el ele verdik tekrardan başardık. kısacası 2018 güzeldi de kötüydü de. acılıbir seneydi yyıprandım. tek güzel olan şey bebeğimi kucağıma almak. umarım 2019 da her şey daha güzel olur. herkes için her şeyin en iyisi ve en hayırlısı olur. 2018 i hiç aramayız inşallah.ggerçekten her sene onca şey yaşıyoruz ki. 2019 2018 den daha güzel olsun.

0

idare eder.ne fazla nede eksik önemli bir keş olmadı.daha öncekilerden farkı yoktu.2019 umutlarla geliyor.

0

2018 yılı pek fazla iyi geçtiğini söyleyemem. her sene olduğu gibi 2018'de sıradan bir yıl olarak bitmiştir. inşallah 2019 senesi hepimiz için daha mutlu ve huzurlu bir yıl olmasını dilerim.

0

güzel başladı kötü bitti duygusal anlamda ekonomik anlamda ülke durumu hakkında kötü bitti umarım 2019 da bunları yaşamam ama ülke durumu yine aynı şeyi yaşşatacak gibi duruyor

1

2018 yılı benim için kesinlikle tuhaf bir yıl oldu. hayatında tabii ki çok güzel şeyler mi oldu yeni başlangıçlara adım attım belki ama bunun yanında birçok açıdan da sıkıntı altında kalmış olduğum bir sene oldu. özellikle 2018 şubat ayında işimden ayrılmak zorunda kaldım daha doğrusu çıkartıldım. sonrasında ise bu iş yeri ile alakalı çok büyük problemler yaşadım ve hak ettiğimi tazminatı almak için epeyce uğraş gösterdim. bu süreçte gerçekten çok fazla can sıkıntısı yaşadığını ve psikolojik olarak kendimi gerçekten kötü hissettiğim dönemlerdi. aslında çalıştığım işyerinde son dönemlerde hiç mutlu değilim ayrıldığım için üzülmedim ancak haksız bir yere çıkartıldığı için sinirlerim epeyce yıprandı. sonrasındaysa, epeyce bir süre gerçekten toparlanmak için ve o kişilerden uzaklaşabilmek için çaba sarf ettim bu süreçte de gerçekten ailemin ve erkek arkadaşımın desteğini çok fazla gördüğüm için birkaç ay içerisinde toparlandım. sonrası zaten bildiğiniz gibi işsiz bir hayat. issiz bir insan ne yaparsa ben de onları yaptım. bu süreçte çok fazla sertifika aldım online eğitimler gördüm. kendimi geliştirmek adına bir şeyler yapmaya çalıştım ve işsizliği iyi değerlendirmeye çalıştım. 2017 senesinden 2018'e bana hediye olan en güzel şey ve en büyük destekçim erkek arkadaşımdı. gerçekten onun sayesinde zor zamanlardan kolaylıkla kurtuldum. geriye dönüp baktığım zaman ailemle ve onunla geçirdiğim zamanlar dışında çok da fazla bir artısı olmadı 2018 yılının benim hayatıma. o yüzden bir an önce bitmesi gerçekten istediğim bir şey belki yeni yılda yeni fırsatlar hayatıma girebilir. bunun dışında da çok fazla olarak 2018 yılı için yaşamış olduğum kötü olaylardan bahsedemem aslında bu sene sayesinde çok büyük dersler çıkardım kendi hayatım için. dostumu ve düşmanımı anlamış oldum. ayrıca iyi ve kötü ayrımına çok daha net bir şekilde yapabilir bir hale geldim.gerçekten insan olumsuz şeyler yaşadığı zaman hayatına çok büyük katkılarda sağlayabiliyor. o yüzden kesinlikle yaşadığım şeyler için dövünmüyorum ve beni daha güçlü bir insan yaptığı için aslında şükrediyorum. sahip olduğum bu güç sayesinde eminim ki ilerleyen dönemlerde çok daha aklı başında ve doğru kararlar alabileceğim. ne de olsa acısıyla tatlısıyla koskoca bir seneyi geride bıraktık. ne olursa olsun sevdiklerimle birlikte yepyeni bir seneye sapasağlam gireceğimiz için gerçekten de mutluyum. umarım ilerleyen dönemlerde hayat benim için daha kolay bir hal alır. herkes içinde geçirdiği bir seneden önemli dersler çıkarması gerektiğini düşünüyorum. yaşamış olduğumuz iyi ve kötü sayı şeyler sayesinde eminim ki önümüzdeki yıl çok daha iyi geçecektir benim en büyük temennim budur. buradan 2018 yılına da hayatıma çok önemli dersler kattığı için teşekkür ediyorum. ne olursa olsun yaşadığım güzel şeyler içinde oldukça mutluyum. umarım 2019 biraz daha insaflı olur benim hayatım için. beklentilerim çok yüksek çünkü.