0

benim de cok parasiz gecirdigim gunler oldu. ama ondan sonra birikim yapmaya basladim. iyi ki yapmisim diyorum. prk dokunmamaya calisiyorum birikimime ama en parasiz zamanlarimda basvurabilecrgim bir kapim var en azindan diyorum. yani birikimimden harcadigim zamanlarda oldu yani.

0

evet öğrenci demek parasız demektir
bende bu yıl gerçekten maddi anlamda paraya ihtiyacım var üstelik burs ta almıyorum. gerçekten parasız kalmak çok kötüdür. insanlar parasız kalarak sınanıyor allah onlara yardım etsin.

0

genelde parasızım çarşıdan bişey almıyorum eve yürüyerek geliyorum

0

evet lise okurken bazen parasal sıkıntılar geçirdim bir şekilde çalışıp para ihtiyacımı karşıladım.

0

okurken cebimde beş param olmazdı ve bu duum benim 8iç hoşuma gitmezdi. ama ailemi suçlayacak değilim. çünkü olanların durumude iyi değildi. şimdi çok şükür durumum iyi ve okuduğum yıllarda çetxkiğim sıkıntılar ileride ili olmam içinmiş. allah kuluna sıkıntı vermeden bişe kazandırmıyor. herkes bu yollardan geçecektir. ama her sıkıntının sonu ferehlıktır

0

birkaç kez başıma gelmiş,acı bir durumdur kendisi.o gün son paramı okula gitmek için harcarım ve gün boyunca hiçbir şey yemeden hayatta kalmaya çalışırım.bu durumu gurur yaptığım için elimden geldiğince çevredeki hiç kimseye belli etmemeye çalışırım.

0

evet parasız kaldım ve çok kötüydü birilerinden borç para istemeye bol utandımhatta biz yurtta yemek erken yediğimiz için gece belli bir süreden sonra acikiyoruz ve ben o gece aç yatmistim. daha sonra başka çarem kalmayınca gidip gram aldım ve 18 zarar karşısında geri sattım çünkü çok ihtiyacım vardı. bu olay daha birkaç gün once oldu ve ben çok kötü durumdaydim. şimdi ise diğer aydan aldığım parayı harcıyorum yani diğer ayın yarı parasını harcadım. o zaman anladım ki parasızlık çok kötü allah kimseyi açlıkla ve parasizlikla sinamasin cok kotu biesey ben yasadim bunu.

0

türkiye de helaliyle kazanmaya çalışan çoğu kişi parasız kalmıştır illaki. çok zor bir durum. canınız bir sürü şey ister hele de sigara kullananlar için olum gibi bir şey.

0

parasız olduğum zaman oluyor tabiki. evden çıkmamaya çalışıyorum genelde . allahtan eşim berber günlük kazanıyor da cebimizde hiç yoktan az çok para oluyor ama o da sıkıntı günlük para tuttup biriktirmek gerekiyor bir yandan da borçlar var yani çok sıkıntılı durumlar oluyor.

0

hayir parasiz bir gunum olmadi ama az paramin oldugu bir gunum olmustu.
o zamanlar biraz farkli seylere yatirinca parayi elde avucta kalan miktar anca idare etti beni.
o gunu 1 ogun ile gecirmek zorunda kalmistim.:)
bu hayatimda bir kez oldu ve bir daha olmadi,geri kalan gunlerimde fazlasiyla yanimda para bulundurmaya gayret ettim.

0

parasız çok günüm oldu. o günlerde sürekli yayan yürüdüm. acıktım ama eve kendimi atar atmaz herşeyi yedim. parasız kalmayan insan yok gibidir.