0

evet izliycem izliyorum da ben çok seviyorum o ses türkiye'yi izlerken zevk alıyorum farklı sesler jurilerin bana gel bana gel çekişmeleri tatlı itismeleri çok tatlı ve komik oluyor bana göre ben seviyorum özellikle şuan beyaz öztürk geldi daha zevkli oldu beyaz öztürk bana göre o yarışmaya daha farklı ve daha eglenceli bir hale getirdi espirisiyle çok farklı bir hava kattı ben beyaz jüri olunca daha bir zevkle izliyorum artık murat bozda çok tatlı komik izlemekten zevk alıyorum ben .

1

sanırım bu gece büyük ihtimalle ben de o ses türkiye'yi izleyeceğim. çünkü günlerdir verilen fragmanlarda da bu gece o ses türkiye'nin çok fazla eğlenceli olduğu gözüküyor. ayrıca birçok ünlünün çıkıp şarkı söylemesi de dikkat çekici bir şey oluyor. bu yılbaşı programı sayesinde daha önce şarkı söylerken hiç seslerini duymadığımız ünlüleri şarkı söylerken görmüş ve duymuş oluyoruz. o yüzden bu geceki o ses türkiye programını oldukça merak ediyorum ve izlemeyi düşünüyorum.

0

o ses türkiye yarışması gerçekten bugün izlenebileceğini tahmin ediyorum. gerçekten yılbaşı gecelerinde oldukça eğlenceli dakikalar yaşatıyorlar. sürpriz konutların gelmesi ile birlikte daha keyifli hale gelebilir.