0

ben kuveyt turkte kac kere havale eft yaptim hicbir islem ucreti almadi benden. katilim bankalarında ve enpara.com'da havale/eft ucretini hicnir sekilde almiyorlar. 1 kurus bile. o yuzden katilim bankalaeini secebilirsiniz. fazla da taciz etmiyorlar valla kuveytturk beni. garanti gibi surekli arama huylaei yok. bir iste hesabinizda bir hareketlilik gorurseniz bir haber verin fibisinden mesaj gleiyor arada. ama o da arada yani.

0

katilum bankalari hicbir sekilde havale eft ucreti almiyor kardesim... ve hesap isletim ucreti de almiyor. ben bu sebeplerden dolayi kuveyt türk bankasini kullanmaktayim. onun disinda vakifbank anladigim kadariyla banka icinde baska bir hesaba parw gecirdigin zaman ucret kesmiyor. simdi katilim bankalari diyeceksin hangileri diyr. kuveyt turk disinda albaraka turk ve turkiye finans bankalari var katilim bankalari olarak... ziraat ve vakif bankalarinin da katilim seklinde bankalari var ama onlarda durummm nedir hicbir bilgim yok.

0

eft yaparken para kesmeyen banka yoktur.onlar bedavaya bir işlem yapmazlar.yalnız denizbank emekli müşterilerinde ancak telefon bankacılığı ile para kesmiyor.