1

at binmek öğrenmeyi çok istediğin bir spordur. atalarımız bu konuda çok ustalardı ancak günümüzde unutulmaya yüz tuttu. bence çok güzel bir spor. umarım bir gün ben de öğrenebilirim.

0

bence at binmek gerçekten çok güzel bir spordur .çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum. ben birkaç kez ata bindim ama çok fazla binme şansım olmadı yine de çok güzeldi bindiğim kadarıyla . o yüzden bence hem eğlenceli hem de sağlıklı. bir de atları dizilerde falan koştururken gördüklerim de gerçekten çok hoşuma gidiyor .ben de hep öyle ata binmek istemişimdir. ama hiç o şekilde binemedim daha.

0

at binmek aslında çok güzel bir spor ama biz bu aktiviteyi malesef şartlar gereği yapamıyoruz. binicilik çok ta zevkli bir spor gibi görünse de bana çok uzak bir ihtimal olarak görünüyor. umarım birgün bu ihtimal gercek olur ve bu sporu deneyimleme fırsatı bulabilirim. binici olup tur atmak en büyük hayallerimden biri.

1

ata binmek tabii ki değişik bir spor olarak görülebilir. fakat bazı insanlar korktuğu için hiçbir şekilde ata doğru yanaşmıyor. aslında arada sırada bir değişiklik olsun diye bunu yapmak gerektiğini söyleyebilirim. bazı insanlar ise tamamen ata binebilmek için her hafta sonu gitmeyi tercih ediyor.