0

devlet hastenisi tercih etme tarafatarıyım çünkü özel hastanedeki doktorlar egosu ile çalışırlar devlet hastanesindeki doktorlar ise vicdan sahipleridirlerç kısaca böyle özetleyebiliriz?

0

genelde devlet hastaneleri tercihimdir. fakat özel hastanelere de giderim pek ayrım yapmam ama özellerin daha tertipli ve düzenli olduğunu söyleyebilirim.

0

bence devlet hastanesi özel hastaneler daha çok para emiciler

0

ikisi de gerçekten kötü özel hastaneler daha da beterler neden diye soracak olursanız ticari amaç güdüyorlar sürekli para kazanmak için oldum deseniz beyefendi size bir serum takalım 1000 dolar derler böyle bir paradoksun içinde kaldık gibi bir şey çok garip yani insan sağlığı üzerinde oynanan oyunlar gerçekten hüzün verici

1

iki ucu boklu değnek misali.. devletin hastanelerine karşılık, katkı payı verip gittiğimiz özel hastaneler evet daha çok ilgili..doktor sıkıntınızı sorup sizi tahlil, film, mr gibi alanlara yönlendirebiliyor, bazen bu yönlendirmeler çok da gerekli olmayabiliyor ama ticari hastane sonunda.. oralara sevk olduğunuzda da katkı payı ödüyorsunuz.. bu ülkede paranız varsa sağlığınıza da değer katanlar var.. devlet hastanelerinde bazı doktorlar geçekten çok iyi ve ilgililer.. ama genelinde bunu göremiyoruz.

0

yeterli para varsa tabi ki özel hastaneyi tercih etmeli

0

bnce ozel hastane tartişmasiz . clya abi cunku adam paraylad aolsa zorunlulukla da olsa guluyor abi hiz.et ediyor sana . devlet hastaneleri e gidiyosu. sana it yuzu bile vermiyo. adamin sanki umrunda degilmis gibi ..adam bikmis .hastayim diyosuncadam hic bakmadn etmeden teshis koyuyo yapiyo ediyo . ilgii yok . hiç bir sey yok oyle nasilsa diyo ki parami aliyyorum banane . nasilsa sikayet edilse bile sadece ikaz aliyo olup bitiyo. ama ozel hastane oylemi degil tabikide. xakin muyltlaka duymussunuzdur. adam devlet hastanesine gidiyo yok boyle soyle derken adam gidiyo bir de ozele baakiyo hic alakasi yok adam tek ilacla isi cozuyo. devletde adama yok onu yapacan bunu yapacan. adam bos yere o yaptiriliyo bu yaptiriliyo. devlette adam hepsi icin konusmuyorum basindan salmak icin herseyi yapiyo . diyoki yeter gitsinde basimdan ne olursa olsun diyo. iyilesmismi iyilesnemeismi adamin umrunda degil. ama ozjl oyle degil. tmm kabul paran çok gidiyo ama adamlar insana hizmet ediyo ya. insanin hasta olasi geliyo abi. gidyosun doktor iyice muayene ettikten sonra ne yapmamiz hlgerekiyosa soyluyor . ilacsa ilac degilse serum mu verdi hemsureler dkda bir geliyor bakiyor ediyor. insan diyoki tmm ya param bosa gitmedi . yani bunun icin elbeette ozel .develtte onun icin isler yurumuyo. gidyosun devlette ronntgen cekecen 2 hafta sonrasina reeiyo. falan derken yani paraniz vars aozel hastaneyi tercih edin

0

özel veya devlet hastanesi ayrımını doğru bulmuyorum. çünkü sonuç itibariyle her iki kurumda da aynı sağlık hizmeti sunulması amaçlanıyor.

0

ilk olarak devlet hastaneleri tercih edilmelidir ama içerdeki sıra beklemek isteyen var mı bilmiyorum çünkü acaip kalabalık oluyor içeri ve zaman kaybı gibi düşünüyorum ama para vererek özel hastaneye gitmek daha mantıklı en azında zaman kaybı olmıyor özel hastanelerdeki doktorlar daha iyimse ve daha kaliteli bana göre devlet hastanelerindeki doktorlar biraz daha kendini beğenmiş oluyorlar ve bu durum iyi birşey değil

0

devlet hastenelirinde çok sıra oluyor ama özellerde az

0

devlet hastaneleri ikisindede aynı şeyi görüyon özelde hatta para veriyonö

1

bazen aynı fiyata denk gelenler var.bir tanıdığımız devlet hastanesinde göz ameliyatının parasının 8 milyar olduğunu söyledi daha sonra özele gittiğinde daha iyi bir mercek takıldığını ve 5 milyara yapıldığını öğrendi.

0

özel hastanelerde artık devlet hastanesi gibi. doktorların hastaların yüzüne baktığı yok.

0

özel hastane çok daha ilgili ve özen gösteriyor lakin ona görede ücreti bir hayli fazla oluyor asgari ücretle geçinen bir vatandaş düşünün sizce özel hastaneye gidebilirmi?

1

"hastaler" yazıyor orda imla kurallarına bu kadar önem verirken kelime hatası yapmak neden? :)
zaten özel hasteneleri pek kullanamıyoruz.
devlet hastanelerini kullanıyorum.

0

özele gidiyorum bazen anlamıyor boşa serum veriyor ama devlet hemen teşhisi koyuyor.

0

tabiki özel hastane çünkü yoğun bi ilgi var güleryüzlü karşılıyorlar insanı.ama devlet hastanesi ölsen umrunda olmuyor insanların yüzlerine bile bakmıyolar baştan salma o yüzden tabikide özel hastane.

0

bulunduğu il ve ilçeye göre farklılık gösterebilir. öyle devlet hastaneleri biliyorum ki, özel hastaneden kat kar iyi ilgi gösteriyolar.

0

özel çünkü güler yüzlü temiz ilgileniyorlar yardım ediyorlar devlette baştan salma ilgi yok hijyen yok bütün hastalar kendi kafalarına göre iş yapıyor onları yönlendiren yok özelde bi ağrı ıcin gittiğinde başka hastaliklarinida çıkarıyorlar bütün vücuda bakıyor özel pahalı ama daha iyi

0

devlet hastaneleri daha faydalı diye düşünüyorum özel hastane hep para tuzağı