0

devlet hastaneleri tabii ki tüm halkımızın en çok tercih ettiği hastanelerden birisidir ülkemizde en çok tabiki başı ağrıyan dişi ağrıyan en ufak bir şeyde hastaneye gidiyor ama bilinmeli ki bizim doktorlarımız da kolay bir aşamadan geçmiyor çünkü insanlar farklı farklı hastalıklar oldukları için insanla uğraşmak kolay değil bunun sebebi ise insanlar da hırs yapıyor ve devlet hastanelerindeki doktorlara saldırıyor bu da biz halkımız için çok onur kırıcı bir davranış bence devlet hastaneleri hizmet konusunda başarılı şahsen ben hiçbir sıkıntı yaşamadım herkesin tabii ki bir çalışma şekli herkesin bir çalışma düzeni herkesin bir hizmet verdiği bir branş var o yüzden devlet hastaneleri gerçekten günümüzde insan sağlığı için çok büyük bir rol oynamaktadır bu konuda da gerçekten başarılı bir durumdadırlar sadece bizim insanlarımız kendine olan saygısını doktorlarımız ada devlet hastanelerindeki çalışanlara da göstermesi gerekmektedir.

0

ben devlet hastanesinden hiçbir şekilde memnun değilim. bugünlerde ise röntgen için rotgen yerine gittim yaşlı bir teyze vardı. kadın gün alacak oturursun için kadına kalktılar 2 ay sonra verdiler gün ya kadın zaten yaşlı sen neden 2 aya atıyorsun ki ,işte bu doktorlar yetersiz olduğu için böyle devlet daha fazla uğraşmıyor. çünkü ben bebeğimi bile hastaneye götürürken doktor resmen bana diyor ki bir şey yok çocuk sağlam çocuğumuz sağlam olduğunu zaten ben de biliyorum ama neden yani kontrol etmiyorsun, da her getirdiğinde böyle yapıyorsun. benim oğlum geceleri hiç uyumuyor belki bir yere ağrıyor baksana bir kontrol etsene çok mu zor? hastanelerde dünya kadar sıra var ama hiç kimse de ilgilenmiyor. hele oradaki stajyerler insanlara bağırıyor sanki karşında çocuk varmış gibi gerçi bana bağıramaz döverim vallahi yani çok yetersiz devlet hastaneleri gerçekten de çok yetersiz hiçbir şekilde doğru düzgün muayene etmiyorlar doğru düzgün ilaç vermiyorlar o biraz sallıyorlar doktor orada oturmuş çayını kahvesini içiyor tamam çayını kahvesini içebilir. ama hastaneye birisi çok bu şekilde havale geçirecek şekilde ateş çıkan bir çocuk getirmişler yani kalkıp hemen hoca'yı çayını kahvesini bırakıp o çocuğa bakabilir de hani o çocuklar olsa ne olacak onun için devlet hastanesinden de şikayetçiyim devletin doktorlarından da şikayetçiyim artık bunu bir düzene sokmaları lazım olmuyor gerçekten de böyle diyeceğim bu kadar aklıma gelmiyor fazla bir şey şikayetçiyim yani kısaca.

0

devlet hastanesi sigortasız her türk vadandasına yardım etmesi gereken biyer olmalı ama tam tersi çaresiz insanlara ve ilaçlara para verilmemeli

0

durumum maddi olarak müsaitse asla gitmem devlet hastanelerine.
insanlara adam gibi davranmıyorlar ve üzerine birde azarlıyorlar.
hamileliğimin ilk ayında devlet hastanesi evimin dibi diye orada muayne olmaya başladım.
doktorum 50 55 yaşlarında bir kadındı muayne ettiği hastalara davranış şeklini anlatmam mümkün bile değil.
bir kez benide azarladı tabi altta kalmadım tartıştık biraz.
doktor olarak gerçekten tecrübeli ve bilgili bir kadındı.
birgün yine gittim ve düşük tehlikem vardı 3. ayımda olması lazım muaynanesinin olduğunu söyledi durumun müsaitse muaynaneme gel orada detaylı bakayım dedi.
eşimle konuştum kadının gerçekten iyi bir doktor olduğunu bildiğimiz için gittim kendi özel muaynanesine muayne ücreti 250 tl bu arada.
baktım hastanedeki o herkesi azarlayan kadın kendi özel yerinde pamuk gibi.
kısacası bu dünyada paran varsa insan yerine koyuluyorsun.
1 kez muaynanesine gittim daha sonra özel bir hastanede devam ettim rutin kontrollerime ve insan yerine koyuldum.
devlete gitseydim yapılacak şey belliydi azarlamak ve aşağılamak.

0

hastanın yüzüne bile bakmayan doktorlar, randevular hep dolu. rezillik ötesi.