0

hayır tabiiki, bazı şehirler de insanlarıyla meşhur oluyor. dar veya geniş görüşlü, zeki veya tam zıttı insanların çok yaşadığı şehirler artık o şekilde tanınmaya başlıyor

0

yaşadığım şehir hatay. sanırım bu sorunun cevabının evet olduğu yaşadığım şehir tarafından onaylanıyor. :)

0

bence bir şehrin sadece yemekleriyle meşhur olması gayet normal ve olağan bir durumdur. mesela ben gaziantep’e hiç gitmedim ama ordaki yemekleri yapıp getiren arkadaşlarım sayesinde ve etraftaki duyumlarım sayesinde orda yemeklerin çok güzel olduğunu biliyorum ve gaziantep deyince aklıma direk o güzel yemekleri geliyor. ben böyle düşünüyorsam demekki diğer başka insanlar da bu şekilde düşünebilir ve sadece yemekleriyle bile bilinen bir yer olabilir.

0

hayir bir sehir dogasi ve yapilariyla da gol leri nehirleriyle de meshurdur

0

hayır yemekler sadece küçük bir kısımdır tarihi oyunları kahramanları şairleri ozanları derken derken sürekli artar ve yemekler burada küçük bir kısım olarak kalır

0

hayır bir şehir kesinlikle sadece yemeklerle meşgur olmaz tarihi yerleriyle meşhur olan şehirler vardır eşsiz yapıtlarıyla meşhur olan şehirler vardır.doğa güzelligi ile meşhur olan sehirler vardır.

0

tabiki bir şehir sadece yemekleriyle meşhur olmaz .birçok şehrimizin yemekleri yanısıra tarihi güzellikleri ile doğal güzellikleri ile ve kültürel aktiviteleri ilede meşhur olabilir.

0

bir şehir tabiki sadece yemekleriyle meşhur olmaz. tarihî güzellikleriyle, yerleşimiyle, sosyal aktiviteleriyle, kültür oranıyla, ticari faaliyetleri vs daha birçok özellikleriyle ön plana çıkabilir.