0

çocukluğumda olan unutamadığım diziler selena,adanalı,bez bebek,alemin kıralı,akasya durağı,sihirl annem gibi dizileri küçükken çok izlerdim.

0

en çok özlediğim dizi çılgın bediş sanırım. onu takip edenlerse mahallenin muhtarları, doktorlar, arka sıradakiler, ekmek teknesi... hepsi maliyet olarak daha düşük bütçe ile çekilmiş olsa da harika dizilerdi. kendi içimizden insanlara benzer özellikte karakterlere sahipti. günümüz mafya eşkiya zorba gibi insanlara sempati duyulan dizileri hiç sevmemekle birlikte onları sevenlere ve izleyenlere de anlam veremiyorum.

0

hayat bilgisini çok severek izlerdim hala unutamadığını bir dizidir . bunun yanında asmalı konak , aliye , arka sıradakiler , yedi numara , doktorlar , çocuklar duymasın , baba evi bunlar aklımda kalmış diziler .

0

kollama,tek türkiye,nizama adanmış ruhlar ekip 1,şefkat tepe,sungurlar,deli yürek,kurtlat vadisi,arka sokaklat,akasya durağı,zengin kız fakir oğlan,seksenler,çocuklar duymasın,deli balta,cennet mahallesi unutamadığım diziler arasında yer alır.

0

çılgın bediş, süper baba, vahşi güzel, bir de tgrt de robotlu bir dizi vardı adı şimdi aklıma gelmiyor. aklıma gelenler bunlar.

0

ekmek teknesi super baba rozilla perihan abla bizimkiler

0

adanalı bez bebek selena sihirli annem akasya durağı kiraz mevsimi kurtlar vadisi

0

süper baba, ekmek teknesi, deli yürek dizileri benim çocukluğumda izleyip unutamadığım dizilerdendir. özellikle süper babanın intro müziği hâlâ aklımda

0

adını unuttum ama hiç unutamam adnan behlül flan vardı adını unuttum

0

pis yedili.adanalı.aşk zamanı.arka sıradakiler

0

bez bebek, selena, sihirli annem, yalan dünya,doktorlar,akasya durağı

0

benim unutamadığım dizi tabiki sihirli annem her olayı gerçek sanıyordum dizinin devamını rüyamda görmek için allah'a yalvarıyordum

0

süper baba,ikinci bahar,bizimkiler,mahallenin muhtarları, a takımı,yalan rüzgarı