0

günümüzde ucuz tabir edebilecegimiz urun kalmamıştır malesef

0

şuan balık fiyatları sezondan ve bolluktan dolayı çok ucuz

0

şunu söylemeliyim ki suanda piyasada ucuz olarak nitelendirilebilecek pek bir ürün yoktur. kur farkı sonrası piyasada bulunan ürünlerin büyük bir çoğunluğuna zam ilavesi yapılmıştır. ancak piyasa karşılaştırması yaparak değerlendirmek gerekirse bim, a101 ve şok mağazaları gibi market zincirlerinin kendi markaları adı altında satmış oldukları ürünler piyasadaki kendi esdegerleri ile karşılaştırma yapıldığında ucuz olduğunu söylemek mümkündür.

0

bimdeki çubuk kraker ne kadar hastası olsam da yiyemiyorum bir başlayınca duramıyorum çekirdek gibi bu da bana kilo olarak geri dönüyor

1

ülkede ucuz olan 2 şey görüyorum; birincisi bedelli askerlik, ikincisi otogarlarda satılan seyahat yastıkları. bedelli tarihin en uygun fiyatı oldu. yastıklar senelerdir zam gelmeyen tek ürün olarak zirvede yerini koruyor..

-1

ah keşke ucuz gelen birşey olsa herşey ateş pahası

0

sezon itibarıyla en ucuz olan balık var şu an.genelde fiyatlar çok arttı

0

ucuz ürün diye birşey kalmadı artık çocukluğumda olan 10 kr luk tofita yumiyumlar bile 1 tl oldu en fazla bim de satılan cipsler çikolatalar veya a101 de olan kendi mağazasının ürünleri

0

her şey pahalı ama en ucuzun söyleyim sakız cips kola çekirdek 25 50 krşluk çikolatalar daha fazlası yök

0

fiyatını ucuz bulduğum ürünler genelde bim ürünleri oluyor.her fırsatta zam yiyen ülkemizde zam alan son şeyin maaşların olmasıda ayrı bir olaydır.

0

sadece eti puf karamelli ucuzdur. memlekette ucuz olan başka hiçbir şey kalmadı. buradan eti pufa karamelli üretimlerini ve dağıtımlarını artırmalarını söylüyorum. bir tek ucuz o kaldı, bırakın da keyfini çıkaralım. her yerde bulamıyorum, üzülüyorum sonra.

0

şuanda herşey pahalı hale geldi ucuz olan birşey kalmadı bile denebilecek kadar çok ürün var allahtan ekmek de zamlanmadı ama şuanda yılbaşında ona da yaparlar diye tahmin ediyorum ekonomi olarak 3-4 ay önce piyasa daha fazla pahalıydı euro dolar zaten tavan yapmıştı ama şuanda biraz olsun düzeldi sayılır ama piyasa olarsk hala herşeye zam yapılması neden onu hala çözemedim özellikle yılbaşında daha fazla olacağına eminim bunların ama olacak mecbur yani sorumani ekibine teşekkür ediyorum bu soru için.

0

mesela gida felan ile bir alakasi yok ama ben bedelli askerligi ucuz buluyorum. boyle ucuz bir bedel olamaz bana gore.15 bin tl ye herkes istese gitmeyebilir.bugun asgari ucretli calisan bile bankadan 15 bin tl kredi cekip bedellisini yatirip askerlikten kurtulabilir.bence bu rakam yeterince ucuz ve her onune gelenin ulasabilecegi bir rakam. eger gercekten bir bedel olmaliysa en az 100-200 bin tl bir bedeli olmasi lazim bedelli askerligin.. konu disi gibi kaldi ama yine de olsun icimde kalmadi.

0

fiyatı uygun dediğimiz ürünlerin başında giyim ürünleri bulunuyor giyim sektörü uygun bence bunun dışında ilaçlarda fazla pahalı değil

1

ucuz pek bir ürün kalmadı ama sanırım sadece ekmek var bunun harici her şey çok fazla pahalandı ve alınmaz oldu önceden bir suya 0.50 kuruş öderken şimdi 1 lira iki katı zam. bundan dolayı sadece ekmek zorunlu ihtiyaç olduğu için o da yoksa ona da yıllardır çok fazla zam geldi.

0

sezonluk ürünler mesela mont,bot,çorap.gıda sektöründe bim ve a101'in çoğu ürünleri geçerli.

0

vazgeçilmez çerez olan çubuk kraker çok ucuz bence en yüksek fiyata satılmalı.7 den 70 e herkesin damak tadına hitap ediyor.

0

şu sıralar ucuz bi şey kalmadı ama sezon itibarıyla balık sanırım

0

şuanda hiçbir üründe indirim yoktur sakız olmuş 25 kuruş herşey çok pahalı yemek yiyemiyoruz dışarda ucuza birşey yok bim,a101 bile çok pahalı

0

fiyatına ucuz buldum ürünler genellikle markası olmayan ürünlerdir markası olmayan ürünlerde a101 ve bim gibi marketlerde bulunuyor ama bazen de güzel de olabiliyor yani ben oralardan da alışveriş yapıyorum mesela bim'de güzel cipsler var mesela benim de sevdiğim en güzel şey içi çikolatalı badem şekeri markası olmamasına rağmen bence çok güzel bir şeker kuruyemişlerden aldığımız şekerlerden bile çok güzel bence yani dediğim gibi ucuz olan ürünler genelde markası olmayan ürünlerdir