0

dolar yüzünden bütün ürünler ekmek dahil herşeyden zma su fakat a101 ürünleri diğer yerlere gore daha uygun.

0

ne yazık ki doların artışı nedeniyle ülkemizde herhangi bir şeyin fiyatı oldukça pahalı.

0

son vuran enflasyon herşeyi etkilediği için şuan ucuz birşey yok herşeyin fiyatının 2 katı olmuş durumda

0

şuan ucuz olarak hiç bişey görmüyorum en basiti yarım litrelik su ya çeşme'den akan su bu bile pahalı yani

0

bu aralar her şeye zam yapıldığı için fiyatı ucuz ürün çok yok fakat marketlerde ki indirimleri bence takip etmelisiniz bazen gerçekten harika indirimlere rastlıyorum ve indirime giren üründen 4-5 tane alıyorum kesin bir de herkesin gözünde nedense migros pahalı bir market gibi görünüyor fakat migros’un kendi ürünleri gerçekten ucuz oluyor aburcuburları sütleri falan...

1

ne yazık ki uzun zamandır gelen zamlar yüzünden piyasa da ucuz bulduğum hiç bir ürün kalmadı. eskiden 50 kuruşa aldığımız küçük su bile bir liranın üstüne çıktı. kıyafetler deseniz geçen sene aynı mağazadan yirmi liraya aldığım incecik bir hırka yetmiş lira olmuş. bir sene önce 350 liraya aldığımız tablet şuan da 700 küsur lira bugün bir siyasi liderin yaptığı açıklama durumun ehemmiyetini de gözler önüne seriyor üç kişilik bir aile üç öğün simit ve ayran yese toplam tutar 1700 liranın üstünde oluyor ki bu sadece en basit yeme masrafı kırmızı et değil tavuk değil balık değil simit ayrandan bahsediyoruz. tüm bunların yanında elektrik,su, doğalgaz , ulaşım ve eğitim masrafları giyinme masrafları resmen nefes alsak para oldu malesef bu gidişe bir dur demek gerekiyor gidişat hiç iyi değil.

1

fiyatlarını ucuz bulduğum marketler malum herkes gibi a101 ve bim olduğu için bu gibi yerlerdeki fiyatları kıyaslayacağım.öncelikle cipsten başlıyayim.bimdeki bir tane cips vvardır patito bunu bilen bilir.çok güzel bir cipstir çoğu pahalı cipslerden 2 kat daha fazla olur ve daha güzel tadı olur.müthiş bir cipstir kısacası.ve fiyatı bakımından müthiş bir üründür.başka bildiğim ucuz ürünler olarak makarna,cips,çikolota,5 li sakız bim ve a101 deki 5 li sakızlar genellikle çok ucuz oluyor eskiden 55 li sakızın 25 kuruş olduğunu bilirdim.müthişti o zaman şimdi biraz daha pahalı olmuştur herhalde.normalde marketlerde sadece 1 sakızın 25 kuruş olduğunu görüyoruz.fakat bimdeki o 5 li sakız onun o fiyatını çıkartıyor.kısacası bulduğum ürünler bunlar.

2

açıkçası söylemek gerekirse fiyatı ucuz olan hiçbir şey yok. hele ki bu zamanda hiç yok. her şeye zam yapıldı her şey gereğinden fazla pahalı. bundan 5-6 yıl önce annemle pazara giderdim anneme yardım etmek için işte fiyatları görürdük. domates bazen kilosu 50 krş bazen 3 kilo 1 lira bazen 4 kilo 1 lira, ya da diğer sebze ve meyvelerde bu fiyatlarda seyrediyordu. ama gelin simdi görün dönmeyesin kilosu 5 ile 10 tl arasında değişiyor. soğan dayandı 10 tl ye daha başka bir sürü sebze meyve de aynı miktarda fazla. diğer bakliyat ürünlerinin hepsi 2-3 kat fiyatına çıktı. yani anlayacağınız yaşam artık çok zor şartlarda ilerliyor, gerçi ilerliyor da denmez buna ama işte hayırlısı artık. umarım ülke olarak daha iyi konuma geliriz . refah düzeyi yüksek huzurlu bir toplum ülke oluruz. saygılar iyi geceler.

2

ben hiç öyle şeyler bulamıyorum ama kendisinin aynı olan ürünler düşük fiyatta olunca tabi ucuza getirdim diyerek seviniyorum, ama şuan paranın hiç değeri yok , 50 lira 10 lira gibi bir çırpıda bitiveriyor , nasıl gittiğini bile anlamıyor insan , bana göre ucuz mal artık kalmamıştır

1

yani genelleme olarak
a bu ürun kesinlikle pahalidir dediklerim normal veya normalden ucuz çıkabiliyor hazır cigkofteler mesela a101 tarzı satisi var ve fiyatı fazlasiyla uygun ama gel gelelim 1 adet 2g sade kahve 1 tl bu çok sasirtici 25 krs belki 50 krs dan fazla olmamasi gerekiyor

1

hayat o kadar pahalı ki artık tek ucuz bulduğum abur cubur yiyecek ve içecekler

1

su sakız makarna kek çubuk kraker kola ekmek ayran

1

ne yazık ki şu an fiyatını ucuz bulduğum hiçbir şey bulunmamaktadır çünkü herşey başını almış gidiyor tek değişmeyen gururlu falım sakız :) :)

1

şuan neredeyse ucuz olan birşey yok herşey ateş pahası

1

bütün yemek, elektronik , kısacası herşeyde suda bile zam var herşey çok pahalı sakızın tanesini bile 30 kuruşa satıyorlar böle bişi yok .

0

çubuk kraker ve sakız diyebilirim. bu iki ürün ucuz ve kolay bulunabiliyor.

0

ne yazık ki şuan öyle bir ürün yok benim hayatımda

1

insan hayatı artık en ucuz, insanların emeği artık en ucuz.. yoksa yaşamak adına almak zorunda olduğumuz her şeye zam geldi.

0

artık hiçbir şey ucuz değil. önceden 10 kuruşa aldığımız minik falım sakızlar bile 75 kuruş olmuş.

0

artık sakız bile ucuz değil. en ucuz şey tuz herhalde.