0

bir keresinde rüyamda bir dershaneye gidiyorduk ve bir sürü kişi okuldaydık daha sonra bir tane adam bir şey anlatıyordu ve biz onu dinliyorduk .ben aslında gitmek istemiyordum neyse daha sonra adamı söyledikleri yalan deyip arkadaşa bir tane serum setinde ki yazıyı yatıyorduk daha sonra adam onu alıp çöpe atmıştı ben de neden israf yapıyorsun demiştim sonra adam beni başka bir odaya götürdü.kollarıma çizik atmaya başlamıştı sonra yanındaki bit başka bir çocuğu öldürdü ben de bıçağı elinden alıp pencereden atmaya çalışıyordum ama atamadım sonra adam bıçağı tekrar alıp kollarımı bir daha çizmeye başladı çok acıttı kollarımı ondan sonra ben de boşa elinden aldım camdan dışarı attım daha sonra kaçmaya başladık sonra kaçıp bir köye yerleşmiştik.

1

bu zamana kadar gördüğüm en korkunç rüyayı üniversite okurken öğrenci evinde görmüştüm. o kadar gerçekçiydi ki sürekli biriyle konuşuyormuş gibi hissettim ve uyandığımda yatakta bile doğru düzgün yatmıyordum. önce odanın balkon kapısından içeriye doğru renkli renkli kocaman sülükler girdiğini gördüm. o kadar büyüklerdeki korkunç derecedeydi. sonrasındaysa anlatınca belki komik geliyor ama odanın camından bakan konuşan bir maymun görmüştüm. sonra da ama yanında mıydı başka bir canlı mıydı bilemiyorum ama sanki beni boğmaya çalışıyormuş gibi hissetmiştim. geceden sabaha kadar sürekli olarak aynı rüyayı gördüm. korkudan uyanıyordum ama tekrar uyuduğumda resmen kaldığı yerden devam ediyordu. sonrasında da zaten rüya tabirlerine baktığımda elimize aldığımız dost görünümlü bir düşman tarafından hırsızlığa uğrayacağımız yazıyordu. gerçekten de birebir bir şekilde rüyanın tabiri doğru çıktı ve evimize giren zararsız gördüğümüz kişiler tarafından hem eşyalarımız hemde paramız çalınmıştı. üstünden seneler geçti ama hatırladıkça hala etkisi altına girdiğim bir rüyadır.

1

babamı kaybediyordum.... bundan kötüsünü görmedim

1

simdiyee kadae korkunc ruyaa gormemisim amaa biraz korkunc oalbilir bir kaza yapiyordumm oda korkunc sayilmiyor sanirsamm