0

kadının doğasında var şeytanlık kıskançlık çekmemek aşırısı zararlı oluyor

0

her kadin ayni degildr bence. sebebi ise birbirlerini kiskanmalaridir.

0

hayır ben öyle değilim. neden kadınlar birbirine düşman o bazı kadınlar birbirlerini kıskanabilir ama ben öyle değilim. yani ben güzel bir kadın bile gördüğümde ne kadar güzel allah özene bezene yaratmış diyorum. hiçbir zaman da kimseyi kıskanmadım sadece bu hayatta eşimi kıskanırım başka hiç kimseyi kıskanmadım. kardeşlerimi bile kıskanmamışım yani bu zamana kadar ben.

0

çok güzel bir soru crazy caz kardeşim. öncelikli olarak seni tebrik etmek istiyorum. gerçekten ben de kıskanç, haset kadınlarla çok karşılaştım. yeni bir kıyafet alıp giyiyorum kötü kötü bakıyorlar. güzel bir yemek yapıyorum. surat ifadeleri değişiyor. kadın olarak birbirimize destek çıkıp, acılarımızı paylaşmak yerine nedir bu kıskançlık anlam veremiyorum. bir kadına en cok zarar veren ne yazık ki yine bir kadın oluyor.

0

hepsi için bunu söylemek bence kadınlara haksızlık olur.evet bazı kadınlar birbirlerini kıskanırlar ve düşman gibi olurlar.bu bence bir hastalık.birinin başarısını kıskanacağına sizde onun gibi olmak için çalışmanız lazım.

0

çoğunlukla kıskandıkları için ve kadınlar rekabeti seviyor