0

emek harcamadan elde edilen hiç bir kazanç mutluluk getirmez kimseye. çünkü önce ikramiyeyi kazanan kişi kazanmadan önce kazanırsam şunu yaparım bunu yaparım diyerek hayatını değiştirme planları yapmaktadır. bu değişim ilk olarak aileden evden başlar. her şeyi domino taşı misali yıkıcı etki ile etkilemeye başlar. olumlu gibi görünse de her şeyi olumsuz etkilemeye girer. para bol bir şekilde birden bire geldiği zaman insanları şoka uğratır ve herkes afallayarak bunun etkisine girmeye başlar ve değişim olumsuz olarak devam etme eğilimine girer. aile bireyleri arasında bir sıkıntı ortaya çıkar ve düzen bozulur. herkes öncelikle üstünü başını değiştirmeye başlar bir süre sonra arkadaşları değişir ve arkadaşları değiştikten sonra evini arabasını yaşam şartlarını değiştirir. yavaş yavaş başlayan değişim yıkıma doğru giderken birden bir gelen para da tükenmeye başlar.

0

hayır ben hiç yılbaşı bileti almadığım için böyle bir durum söz konusu olmadı açıkçası o parayı da pek helal bulmuyorum o yüzden bilet falan almam.

0

ben hiç yılbaşı bileti almıyorum yılbaşı biletlerini harcadığımız para yazık olur diye düşünüyorum zaten emek sarf etmeden kazanacağım bir paradır ben doğru bulmuyorum ve hiç bilet almamışım ondan gelen parayı da gelse bile yüzümü güldüremezsin ki hak etmediğim bir paradır.

0

yılbaşı bileti almıyorum ben. şuan bie çeyrek bilet 17.5 tl. hani niye sokağa atayım ki o paramı. yılbaşı bileti alacağıma o parayla o parayı katlama peşine girerim ben.

0

yılbaşı biletinde bizim yüzümüz yıllardır hiçbir şekilde gülmedi bunda da var bir hayır sanırım bize çıkmıyor çünkü hiç bir yıl. ama çıkan talihli de sanırım biletini ya kaybetti ya da biletini kontrol etmedi çünkü parasını hala almadı o yüzden bu yıl pek fazla da gülen olmamış galiba .

0

ben bilet almadım.çünkü şaibe karıştı.ikramiye alanlar açıklanmıyor.ikramiye çıkan olmuştuŕ muhakkak.güle güle harcasınlar

0

ben yılbaşı bileti almadım zaten.onun için benim gülmedi.gülenler oldu türkiye'de mutlaka..güle güle harcasınlar.