0

peggy"nin sorularından bıkan var mı?

bana farketmez sorarım ben:)))

5 cevap
0

crayz sizinle yazışmak beni çok boğdu.sıkıldım sizden.bizimle değilsin.are you okey?

0

guvenmekle falan ne alaka arkadaşım. sordugun soruya oz eleştiri yaptım sadece.gördüğüm kadarıyla hep aynı tonda gitmissin. insanlar sıkılmasin maksat ben sana olanlari söyledim sen ise bana hakaret ederek kendi seviyeni gosterdin. eleştiriyi kaldiramiyorsan soruda sormasaydin!!

1

ben daha çok soruları kimin sorduğunu değil nasıl sorular sorulduğuna odaklanırım. ve bilgi sorularında bilgim var ise cevaplarım bilgim yok ise eğer soru gerçekten merakımı uyandırdıysa araştırır ve anladığım şeyleri yazarak cevap veririm. onun haricinde genellikle mantık ve yorum karışık olan soruları beğeniyor ve cevaplıyorum.

0

crayz caz sizin probleminiz ne ?şaka yollu sordum ben o soruyu.aynı konular derken ne saçmalıyorsunuz siz?önce yazılanları iyice bir okuyun anlayın öyle cevap verin.basma kalıp bir düşünce tarzınız var.insana inanmayı,güvenmeyi çoktaaaan unutmuşsunuz.

0

bıkan varsa cevaplamaz zaten aynı tarzda soru sorup laf kalabalığı yapmamanizi tavsiye ederim. benim diyeceklerim bu kadar sorular hakkında . bazıları aynı tonda yazıp insani somuruyorda.