1

neden bazı insanlar tek tip sorulara takılıp kalır.misal ankara'nın nüfüsu?rize'nin nüfusu?sonuçta 81 il var değil mi?

ya da şu kitap konusu, ana fikri kaç yılında basıldı gibi..
tekrar bu sefer başka bir kitap için.. daha bilgilendirici sorulara yönelebiliriz diye düşünüyorum. misal bana yaşın kaç diye biri sorarsa ona verebileceğim en mantıklı cevap her sene değişiyor olabilir. anlatabildim umuyorum.

10 cevap
0

sırf para kazanmak uğruna sadece tek tip konu seçiyorlar malesef. hatta bir kitap seçip "ana konusu" , "karakterleri" , "hangi yıl basıldığı" , "kaç sayfa olduğu" , "yazarını" , "çıktığı yayınevini" olmak üzere bir kitaptan toplam 6 soru çıkarıyorlar. dünya üzerindeki kitapları geçtim ülkemiz içerisinde çıkarılmış olan yerli yazarları toplasan bilmem kaç tane kişinin çıkmış kitabı var. 10 kitap çıkaranı da var, 20 kitap çıkaranı da 30 kitap çıkaranı da.... hiç başka konulara dalmadan bunları sorsa burada onları soran kişi zengin oldu. yani laf da anlatamadık zamanında bu tarz kişilere. sonra sorumani uyarı verince girmemeye başladılar.

1

kendilerini çok akıllı zannedenlerin yaptığı bir şey bu.

2

sorumani ekibi bu konuda gereken acıklamayı yapmış fakat bendr kendi yorumumu bildirmek istiyorum. site kesif edildikce üye sayısı çoğalmaya basladı. gelen üyülerin tek amacı kazanç sağlamak oldugu için hepsi aynı tekniği secerek sorular sormaya basladı. tamam kabul edelim ki hepimiz bir kazanç elde etmek için burdayız. fakat bu demek diğilki sitede sacma sapan sorular sorup sitenin kalietesini düşürme hakkına sahip diğiliz. kazanç elde etmek için hakikaten bu ücretli hak etmek zorundayız. sorulmakta olan sorular bilgi gerektiren ve düşünce belirtmek için sorulan, yorum yapmalık sorular olmalı. bu sayede hem hekes düşüncesini ve bilgisini yarıstırır hemde herkes özgürce sorunun temeli olan konu hakkında düşüncelerini yaza bilir. bu sayede kazançlarda istenildiği gibi kazanılmaya devam eder.

1

belki arkadaş merak ediyorsun diye düşünüyorum.ilgilendigi illerdir ve buradan sormak istemiştir.

2

sorumani cevap bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi emek vermemiz gerekir her birimizin.

1

ressmen sırf soru olsun diye saçma sapan sorular atan var ben de size katılıyorum 81 il var hepsinin tek değil nüfusunu yazarsak olmaz daha merak uyandıran ve cevabını merak ettiğiniz soruları sorun lütfen böylelikle hem siz bilgi edinmiş olursunuz hem de biz size de faydası olur bize de faydası olur

1

ne güzel sormuşsun gerçekten öncelikle seni tebrik ediyorum. çünkü bazı arkadaşlar kendilerini zeki sanıp kolaya kaçmayı marifet edinmiş insanlar olarak site de yerlerini almış durumdalar. soru soracağım diye kendinizi o kadar da kasmayın derim ben, cevap vermekte bir seçenek hatta güzel yorumlar yaparsanız daha da çok kazanıyorsunuz. vazgeçin artık biz de sıkıldığımız konuları görüp tiksinmeyelim.

1

ablacim sirf 2 kurus kazanigorum diye ardi ardina hic baska aoeulara bakmadan soeu soruyo. ugras gerektirmeden para kazanıyorum diye sirf

1

ya ilin nüfusunu sormak bana göre saçma ben nereden bileyim başka ilin nüfusunu yani o kadar saçma sorular varki. anlams değilim gercrktn

2

merhabalar. sorumani olarak, sıkça sorulan bu soru türlerini siteden kaldırmaya başladık.

sorulmamasi gerektiğinden değil. daha ufuk açıcı ve araştırmaya yönelik, yorum gerektiren cevaplar için emek vermekteyiz.