0

benim babaannem olmadigi icin bilmiyoru.anneannem var.cok iyi bir insan.eminim babaannem olsaydi oda oyle olurdu.babaannemi hic tanimadim.babamda tanimiyomus zaten.ama cok isterdim bi babaannemin olmasini.keske cikip gelse canim torunum dese bende elini opsem koklasam onu taniyabilsem

0

bence bu durum kişiden kişiye değişiyor ama genelde anneanne olur çünkü kızını düşünür daha şefkatli olur daha düşünceli olur mesela benim annemin de torunları var o çok düşkün torunlarina canından çok seviyor düşünüyor sürekli onları babaanne biraz daha az seven taraf oluyor bence.

0

hangisi daha şefkatli ise ona yakin olunuyor.

0

kimin yannda yasiyorsan yada hangisini daha cok goruyosan o daha yakindr.

0

bence anneanne veya babanne diye bir seçim yapmak herkes için uygun olmayabilir. çünkü hangisi daha çok sevgi gösteriyor ve hangisini daha çok görüyorsak illaki ister istemez ona karşı bir yakınlık olacaktır. bu yüzden sevgi aradaki en önemli bağdır sevgiyi çocuğa en çok gösteren ve onu sevdiğini en çok belli eden kişi illaki torunuyla daha yakın olacaktır.

0

bence ananeler çok daha yakın oluyorlar. babaanneler gelinlerini her zaman kıskandığı için torunlarına a uzak duruyorlar. yada geline duydukları antipatiyi torunlarında da devam ettiriyorlar.

0

her ikiside yakındır,fakat hangisi onlara yakın oturuyorsanız onunla daha yakın olunuyor gibi ,ama benim çocuklarım rahmetli anneanlerine daha yakındılar.