0

benim kızım olmadı oğlum oldu. hatta ben hamileyken kaynanam kızın olursa ismini ne koyacaksin dedi. ben de annemin ismini koyacağım dedim o da hemen böyle burnunu toslarsın hani asla ve asla kaynanamın ismini kızımı asla vermezdim o kadının ismi kendisinde kalsın benden uzak dursun. ben zaten kaynanamı sevmeyen bir insanım hani bir kaşık suda boğacağım o derece sevmiyorum. yani bir de ismini vermek mi asla yani öyle bir şey olamaz eşimde annesinin ismini koyamaz çünkü benim onun annesini sevmediğimi biliyor o da öyle bir şey yapmaz ama benim dediğim gibi oğlum oldu. oğlumun ismi de kendim koydum kimse karışamaz yani.

0

büyük konuşmak istemem ama koymam. koymayı da düşünmüyorum. çünkü gerek yok. eşimle karar verip koyarım. ne gereği var ki.

0

asla ama asla koymam. onca kişinin ismi dururken neden kaynanam *

1

kimsenin ismini koymam. yani koyacak olsam örnek alınacak islam alimleri peygamber isimleri daha dogru olur. ya da benim için anlamı manevi değeri olan bizim için birseyler ifade eden bir isim seçmek daha dogru. oğlumun adı tuğra. eşimle benim aramda osmanlı tuğrasının bir anısı olduğu için.