1

2019 yılı iyimser olmak istesem de olamayacağım. ülkemiz açısından şirketler olsun, vatandaşlar açısından olsun çok kötü tablolara şahit olacağımız günlere gebe.
erdoğan seçime kadar pembe tablo çizme gayretinde, ama sonra o çok övündüğü imf'ye ipleri teslim edecek bile. kendisini garantiye aldı bu aydan başlayarak her ay 74 bin 500 lira maaşı atacak cebe (bir de sıfır harcama düşünürseniz) sizler, ben ne yapacağız. ayın her günü nasıl geçinebileceğimizin hesabı içinde olacağız.
krediler ve kredi kartları daha tam patlamadı, hepsi daha varlık fonlarına yeni yeni satılıyor bankalar tarafından. bu varlık fonları bana göre vatandaşın celladı olacak. işin zor türkiye, ee sen misin 16 yıl ısrarla melemeye razı olan sayende bizde yanacağız.

0

yani 2018 yılı da iyi değildi ,2019 yılı da aynı şekil devam edecek. her şeye zam gelmiş durumda zaten bu devirde geçinmek çok zor olduğu için bence 2018'de ,2019'da berbat bir şekilde geçiyor. hani her şey böyle ucuz olsa pahalı olmasa insanlar evlerinde iyi bir şekilde yemek yese içine bizse bence on numara olur ama işte öyle olmadığı için bana göre 2018'de ,2019'da aynı şekil devam edecektir. ekonomik kriz var sonuçta kimi görüyorsam isyan ediyor para yok ,pul yok diyor.