0

2019 yılından beklentim hayatımda güzel, mutlu, huzurlu günlerin olması.

0

daha huzurlu ve adaletli bir dünya bekliyorum.

0

2019 yılı ekonomik sıkıntıların artacağı, hayat standartlarının düşeceği bir yıl olarak geçecek gibi görünüyor.

0

bir beklentim yok yani bir beklenti içine girmiyorum yoksa mutsuzlaşıyor insan 2019 da gelip geçecek tıpkı diğer yıllar gibi iyi şeylerde olacak kötü şeylerde hayat bu. :)

0

2019 bize ve herkese sağlık getirsin.
bir tutam huzur
ve
bir tutam mutluluk
hayırlı bir eş ve kız çocuğu.

0

önümüzdeki yıldan beklentim aşk,huzur, sağlık ve mutluluk.aileme sevdiğim her bir insana sağlık sıhhatleri yerinde olur umarım, kötü korkunç derin izler bırakacak şeyler olmaz umarım.

0

2019’dan en önce sağlık huzur ve mutluluk bekliyorum. bunları getirecekse gelirken yanında biraz para ve şans getirirse çok sevinirim. :)

0

2018 gibi olmasın yeter fazla beklentim yok benim. iyi bir iş olsun yeter.

0

gelecek yıl aileme ülkeme hayırlar getirmesini temenni ediyorum. zamların olmadığı, savaşların yaşanmadığı, hoşgörünün hakim olmaya başladığı, adaletin tekrar tecelli etmeye başladığı bir yıl olmasını arzu ediyorum. biliyorum uçuk temenniler ama bunları dilmekten te başka bir şey diyemiyorum. allah herkese önce sağlık versin. kazanılan paraların afiyetle yenebileceği zaman dilimlerini artırsın. amin.

0

kitabevimi acaboleceğim yeterli miktati bulabilmek 1 sene icerisinde. ve insallah 2019 yili içerisinde yapacagim o parayi

2

2019 yılında beklettim okuldan mezun olacam çabucak iş bulmak. sevdigimle ailemle huzurlu mutlu günler geçirmek. kazasız belasız günler geçirmek. kısacası iyi güzel günler görmek istiyorum.

0

huzur, sağlık, mutluluk ve bol kazanç bekliyorum.