0

yemek sepetinin güvenilir bir uygulama olduğunu düşünüyorum. şimdiye kadar verdiğim siparişler eksiksiz ve tam zamanında geldi. eksik bir sipariş olduğunda da anında geri dönüş aldım ve ilgilenildi. zaten orada güvenilir işletmeler bulunuyor. size gerekli hizmeti göstermeyen restoran ya da cafelere puan vererek tepkinizi belli edebilirsiniz.

0

evet yemeksepeti güvenilir bir sitedir. istediğiniz yemek siparişini vermek için rahatlıkla kullanabilirsiniz. şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. hatta mağaza açısından bir sıkıntı çıksa, bir şey iletilmek istense hemen hızlıca dönüş yaparak ilgileniyorlar.

0

bence guvenilir bir site. devlet tarafindan vergileri falan var. gelen siparisler eksiksiz ve guzel geliyor. tavsiye ederim

0

yemek sepetinden erkek kardeşim sürekli sipariş verir. bir sıkıntı olmadi şimdiye kadar. güvenilir bir site sanırım.çünku bir sıkıntı olsa kardesim sipariş vermeyi bırakırdı. genel olarak güvensiz siteler sorumani sitesi haricinde diğer para kazandıran siteler bence. google playdan o kadar uygulama indirdim geneli sahtekar uygulamalar. iyi ki de sorumani sitesiyle karşılaştım .en azından maddi sıkıntılarıma bir nebze de olsa fayda sağladı. burdan sorumani sitesine tekrardan tesekkür ediyorum.

0

bence güvenilir bi uygulama. şu ara olmasa da bir ara çok sık kullanırdım. yemek sepetinin sipariş verdiğimiz restoran, cafe, pastane vb işyerleri ile ilişkileri nasıldır bilemem ama, bir kullanıcı olarak sorun yaşadığımda her zaman yeterli bilgiyi verip sorunu çözmek için çaba sarfetmişlerdir. en azından bende öyle oldu.
yemek seçeneklerini ve tüm detayları görerek seçme şansı vermesi de oldukça faydalı bence.