0

yani bir ara araştırmıştım ama hiç alışveriş falan yapmadım. bazı insanlar mesela yorumlarda demiş hiç beğendiğim ürün gözüktüğü gibi gelmedi demiş ,bazıları ise güvenilir demiş yani kime güveneceğim ile falan anlamadım ama dediğim gibi ben alışveriş falan yapmadım için o konuda fazla bir fikrim yok genellikle bildiğim sitelerden alışveriş yapıyorum.

0

güvenilir olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.
sonuçta birçok satıcı var. eski tecrübelerim de bana güvenme diyor adeta. giyim alışverişi yaptım oradan birkaç kez. hepsi rezalet urunlerdi.
geri de yolladım elbette bu sefer kargoyu ben ödemek zorunda kaldım.
alışveriş yapacağım yer değil gittigidiyor.

0

güvenilir olup olmadığını böyle anliyamazsınız hem sistem güvenlide kullanıcılar kendi şahsi satışlarını yaptıkları için bu sebeple altlarında nasıl satıcılar oldukları yazıyor başarılı profesyonel gibi kavramlar bulunmaktadır o kısımdan anliyabilirsiniz. ama eğer sizin istediğiniz gibi ürün gelmezse şikayette bulunup paranızı geri alabilirsiniz bunun için gitti gidiyorla iletişimme geçebilirsiniz

0

güvenilir olduğunu düşünüyorum. birçok alışveriş yaptım zamanında. hiçte sıkıntı yaşamadım. güvenebilirsin bence. önyargılı olma derim.