0

benim suan ole bir konuma veya ole birseyim olmadı olmasında tabiki.ben ama tabiki su dünyada ole birşey olursa tabiki hani ole bisi yok da annem den bu kelimeyi son nefesinde de bizimde ona aynı şekilde soyleneniz gerekir bu bizim için en önemli görevlerden birisidir.

0

evet şöyle bir şey ben küçükken yani ilk okuldayken bir arkadaşımın kalemini saklayıp diğer arkadaşımın zor durumda kalmasına sebebiyet vermiştim hakkımı helal etmiyorum gibi bir mesele geçmedi ama büyüyünce hakkına girdiğimi anladım ve her hak konusu açıldığında ilk o aklıma gelir evet küçüktüm ama yine de engel olamıyorum o arkadaşımla konuşmam imkansız şu an çünkü evliyim ve o erkek arkadaşım �nşallah helallik bir konu olmamıştır çünkü hep içimde bu konuda yara vardır ve bana hakkını helal etmeyenlere bile ben hakkımı helal ediyorum benim hakkım herkese helaldir

0

evet var. bir kız arkadasım vardı bir zamanlar. kavga ettiğimiz için özelde sectiğim onu kıracak sözleri söyledim. sözler çok ağırdı. oda bana hakkımı helal etmiyorum sana demisti. bu beni her zaman korkutuyor. çünkü ben bu konuda hata yapıp onun hakkına girdim. umuyorum ki allah affeder.

0

yüzüme karşı böyle birşey söyleyen olmadı daha hiç. ama hakkını helal etmeyenler illa olacaktır, hayırlısı olsun

0

bana hakkini helal etmeyene bende hakkımı helal etmem etmiyorum da bu böyle bilinir.

0

bana hakkını helal etmeyen varsa bende ona helal etmiyorum