0

ortaokulda matematikten ortalama düzeyde 1 puan alırdım 70 60 arası puan alırdım ama liseye geçince iş işten geçti ortaokuldaki gibi çalışıyordum lisede yetmedi ve matematikten 7 aldım 2. sınavdan 20 aldım benim matematiğim hep düşük gelmiştir 14 aldığımda oldu sonra çalıştım 48 aldım şimdi birkaç gün sonra hatta bir hafta sonra sınavlar başlıyor ve yine düşük alacağım inşallah düşük almam çalışacağım matematik sınavına bu sefer düşük almayacağım.

0

matematik sınavında genellikle 1 sınıftan 5. sınıfa kadar her zaman 85 90 puan alırdım ondan sonra ortaokula geçince ortaokulda matematik sınavları biraz daha ağır olduğu için biraz puanım düşmeye başladı 65 70 aldım ve liseye geçtim ve matematik gitgide ağırlaşmaya başladı yine de puanlarımı yüksek tutmaya çalışıyordum ve bunu yine 90 95 e yükseltmeye başladı de bu çalışmam bana büyük yarar gösterdi en azından şu anda herhangi bir matematik sorusu görsem çözebilme yeteneğine sahip oluyorum bütün insanlar matematikten her ne kadar hoşlanmasa da aslında matematik diğer derslere göre daha zevkli onun için insanlar matematikten kesinlikle korkma malıdır

0

açıkçası çok çalışmadım, hakkım olan not 100 değildi kesinlikle. ama sınav kağıdını çözdükten sonra bir umudum vardı 100 almaya dair. fakat maalesef benim son soru sendromum, 100 olma keyfinin önüne geçti. yanlış okuma ve dolayısıyla yanlış cevap. oldu sana sınav notu 98.

0

matematik sınavı benim için çok zor ve çok da düşük alıyorum

0

matematik sınavları benim için hep korkulu bir rüyaydı hiçbir zaman isteğim gibi geçmezdi çok zorlanirdim yapamazdık hep kötü olurdu matematik sınavım kötü olduğu içinde okul puanım çok düşerdi hatta normal üniversitesi sınavında bile mat

0

matematik sınavı tüm ülke de korku temalı olarak işlendiği için bireylerin bilinçaltına hükmeden bu korkudan dolayı genelin düşük aldığını hepimiz biliyoruz ki bende bu mağdurlar dan biriyim 51 aldım.

0

matematik dersininbir cok kisinyapamiyor egitim sisteminden dolyai ve onyuzden dusuk oliyorlar