1

sevgili olmazdım direkt basardım nikahı, çocuklarımın anası evimin kadını yapardım. tabi canım benim gibisini bulmuşum daha ne isterim.

0

kesinlikle olurdum. ona güvenirdim. her zaman benim yanımda olacağını bilirdim.

0

açıkçası benim kadar dominant biri ile olmak çok zor olurdu ve ben buna gelemem yüksek ihtimalle. hiçbir insan kendisi gibi bir insanla birlikte olmak istemez . zaten her insan bu dönemde kendini çok beğeniyor zaten bizim temel problemimiz bu . herkes mükemmel. bu nasıl bir bencillik nasıl bu kadar kapalı olup kendimizi hiç değerlendirmiyoruz. hiç kimse mükemmel değildir . emin olun mükemmel olduğumuzu düşünüyoruz ama dışardan öyle görünmüyor . yeni nesilde herkes kendini beğendiği için partner seçimi yapamayıp artık evlilikler azaldı . lütfen artık bu kadar kendimizi beğenmeyelim . tamam bende ego sahibi biriyim ama çok fazla ego yalnızlığı getiriyor. hepimiz kalabalıkta yalnız kalmayalım. kendimizi sevelim ama bencil olmayalım . kısacası beni seven insanlar oldu ama ben beni nasıl sevdiler hiç anlamadım çünkü onların eksikliğini kapattığımı düşünüyorum herhalde.

0

olurdum sevilmeyecek biri değilim bence ama çok fazla doğru konuşuyorum gizli saklım yoktur

0

olurdum ama çoğu zaman iyi anlayamazdık sanırım erkek olduğum için daralmalara gelemem haber vermem yaptıgım şeylerde ama tam tersi bana haber verilmesini isterim ama iyi olduğumuz zamanlarda da sevdiğim kişiye sevgimi çok iyi hissettiririm

0

olurdum ama çok tartışırdık.çünkü çok kıskanç bir insanım, fazla bunaltabiliyorum zaman zaman, çok sık ararım vs vs.. ama sevdim mi de adam gibi sevdiğim ve bırakmadığım için kesinlikle kendimle sevgili olurdum.tabi uzun süreli ilişki düşünmüyorsam o zaman ilişki yapmazdım.

0

olurdum kendim gibi bir kızı buldum daha ne istiyorum yani.