0

ne umutlarla indirmiştim o oyunu 1 hafta sonunda sorulara alıştıktan sonra 2 de joker yardımı ile tüm sorulara doğru cevap verdim. sonea mı sonra ise payıma düşen ikramiye hesabıma geldi 50 kuruş, o an direk sildim uygulamayı ve bir daha indirmedim.

0

hadi yarışmasını biliyorum geçenlerde bir arkadaşım söylemişti o yarışma yarışmanın sistemi şu oradan da para kazanıyorsunuz. şimdi bir tane kadın spiker çıkıyor oraya canlı yayında her akşam 8 veya saat 8.30 gibi orada yarışma başlıyor yarışmanın sana 12 tane soru veriyor o sorulardan 12 tanesini bilirsen para kazanıyorsun şöyle para sistemi de şöyle daha güzel onunla anlatayım hemen. mesela şimdi bugün pazartesi akşam saat 8.30 da 5000 tl ödüllü yarışma var diyorlar. ondan sonra 12 tane soru biliyorsunuz eğer 12 sorunu hepsini bilebilirsiniz 5000 tl'ye bilenlere paylaşıyorlar mesela 12 soru 10 kişi bildi 12 soruya kadar elemeden geldiler 10 kişi bilgisayar ne haber 500 tl falan kazanıyorsunuz tabii mesela 12 soruya bazen 500 kişi biliyor bazen 3 kişi kalıyor bazen iki kişi falan kalıyor o yoğunluktan yoğunluğu değişiyor ve o gün sordukların soruya göre değişiyor evde şöyle bir sistem var eğer hadi yarışmasının oyuncak varsa onu söyleyeyim bir kere joker hakkı oluyor mesela ben 6. sorudayım 6. soruda elendiğim zaman joker hakkınız varsa eğer joker hakkınızı devreye giriyor ve edemiyorsunuz böyle bir sistem var oradan da para kazanmak isteyenler indirip para kazanabilirler.

0

bir ara çok giriyodum ama sildim artık çok nadir kazanıyordum ve çok az para kazanıyodum

0

evet turkcell'in yaptığı çeşitli sponsorluklarla ödülleri olan hergün belirli saatlerde yapılan bir bilgi yarışması

0

evet ben hadi yarışması biliyorum ve oldukça da ara sıra boş vakitlerimi olduğu zamanlarda katılıyorum hadi yarışması tamamen 1 sorudan ibarettir ben gerçekten hadi yarışması yapıyorum ve beğeniyorum güzel sorular yani insan fiziki anlamda arttığı ve kültürel adı değişiyor diyebilirim size ne benim hadi konusunda hiç şu ana kadar para kazandığını ve yüklü bir miktarda para dağıtıyorlar hadi yarışmasının soru soruyorlar işte onunla yüz 1200-1300 bir kişi katılıyor canlı yayında ve oradan da tabii ki de para kazanıyorsun.

0

sadece 8 gün dayanabildim 9. gün yarışmaya katılmamın sebebi ise 8. günün aksami uygulamayı silip aslında bütün hinliklerini farkına varmak. şöyle ki; şimdi bunlar her akşam güya şu kadar para dağıttık diyorlar ya hayır efendim para dağıttıkları yok o paranın dağılması için, kazanan herkesin tekrar sürekli kazanıp artık çekme limiti neyse o kadar miktar oluşması gerek. bu da imkansız yani o para yine cepte kalıyor arada dağıtıyorlar bir şeyler ama göz boyamak için parayi götürenler yine onlar.