0

çocuklar bence ana sınıfına gitmeli neden çünkü ana sınıfına giden çocuklar daha öğrenime yat kıllı oluyor daha arkadaşları arkadaş çevresini sağlamış oluyor kendine daha güvenli bir şekilde birinci sınıfa başlama olasılığı oluyor kendini o yüzden yani ilkokulla başlamadan önce ana okula gitmesi bir tercih ederim daha güzel arkadaşlıklar kurar daha güzel alışmış olur okula okula yatkın olur yani anasınıfı da bir şekilde öğrenim sağlamaktadır çocuklarımıza o yüzden benim fikrim bu şekilde

1

çocuklar toplum içinde yaşamayı paylaşmayı, arkadaşlığı öğrenmek ve ilkokula daha iyi hazırlanmak için mutlaka anasınıfına gitmelidir. bu onların ileriki yaşlarda hayata daha iyi hazırlanmalarına sebep olacaktır.

0

bence bu durum herkese göre değişebilir yani insanlar farklı bakış açılarına sahip olabilirler. bana göre gitmelidir. çocukların sosyal yaşama katılmalarını arkadaş edinmeleri bir şeyler öğrenmelerini canı gönülden isterim buda ana okulunda güzel çalışmalarla harmanlanıyor. bence çocuklar sosyal aktivitelere katıldığı zaman arkadaş çevresi gelişiyor paylaşmayı öğreniyorlar yeni bir çok şey öğreniyorlar. anaokulları bu bağlamda güzel eğitim veriyor bana göre hem çocuk çekingenliğinden kurtuluyor hem farklı bir ortama girmiş oluyor hem özgü en duygusu gelişiyor arkaadşalık ilişkeri gelişiyor bence gitmelidir. çocuğun ana okulunda fayda göreceğini düşünüyorum.

0

çocuklar ana okuluna gitmeli sosyalleşmeli özgüven olurlar ve okula hazırlık olur

0

oecd ülkelerinde eğitim kalitesini ölçen pisa araştırmasına göre anaokuluna giden çocukların artışı sözel ve sayısal alanda çocukların başarısını artırmaktadır.

0

çocuklar anasınıfına mutlaka gitmelidir çünkü anasınıfı 1. sınıfa hazırlık dönemi olarak geçer anasınıfına giden çocuklar bir sınıfta ve ilkokulda daha çok uyum sağladıklarından başarılı olmaktadırlar anasınıfı çocukların sosyal ilişkilerin daha çabuk geliştirdiği daha çabuk arkadaş edinme bildikleri kuralları daha çabuk benimsedikleri ve çevreye daha kolay uyum sağladıkları görülmektedir bu yüzden anasınıfına gitmesi çok faydalıdır