0

ilk kullandığım telefon dönemim popüler olan telefonu bir nevi belediye ücretsiz dağıtmış gibi görünen samsung e250 modeli idi. tabi ki görünüşüne aldanmamak lazımdı çok kullanışlı bir telefon olduğu söylenemez. sürekli açılıp kapanan kızağı sayesinde sürekli ekran filmi, görüntüsü zarar görüyordu. kızağına toz toprak kaçmasıda bonusu. velhasıl kelam görünüş olarak dönemin iyi fakat kullanılabilirlik açısından en zayıf olan telefonumdu :)

0

benim ilk kullandigim telefon modeli samsung e250 idi... 16 yasindaydim o zaman. o zamanlar daha yeni yeni çıkmıştı. çıkalı birkaç filan olmuştu. bende para biriktirmiş, oyle almıştım e250'yi. benden sonra baba tarafından kuzenlerim, anne tarafından teyzem ve eniştem filan baya alan oldu. benim almamdan sonra belediye dağıtmış gibi herkesin elinde olmaya başladı bu telefon. gerçi ben onu suya düşürmüştüm. :d :d kendi biriktirdiğim parayla aldığım için babam sesini çıkaramamıştı kendi parasiyla aldi diyerekten.

0

nokia 1110 300 liraya almıştım zamanında sonra suya düşürdüm. samsung e-250 aldım aksi şeytan onuda denize düşürdüm. sonra nokia 6300, samsung s3 mini, samsung s4, samsung note 3, iphone 5s, iphone 6, iphone 7 ve şuan iphone 7 plus

0

ilk kullandığım telefon siemens a2 ydi.sevimli bir telefondu.

1

ilk kullandığım telefon markası j2 dir ve hala onu kullanıyorum suan 3. yılı ve hala dayanıklı tek sıkıntısı donması onun haricinde hiç bir sorunum yok telefonumda.

0

ilk kullandığım cep telefonu modeli erikson 688 modelidir.

0

ilk kullandigim telofon 3310 du.ilk teloofinumun olduğu günü hatırlıyorum sevinçten havaya uçuyordum. takoz gibi bir telefondu:)tabi o şartlar içinde en iyi telefondu. yılan oyunu vardı.ondan oynardım. hey gidi günler hey. :)

0

samsung galaxy ace zamanı için üst derece bir telefondu yeni çıktığında almıştım uzun bir süre idare etmişti beni. kendileri s3 minin atasıdır.

0

benim ilk kullandiğim telefon sony erickson marka bir telefondu. kocaman ve antenli bir şeydi.

0

samsung ying yang. diye ufak bir telefon ama halini bir görcekdiniz

0

benim zamanımda dokunmatik telefonlar yoktu tuşlu telefonlar vardı 3300 dı

0

ilk kullandığım android cihazım general mobile 1 idi hiç unutmam o zamanlar zamanının ötesinde bir cihaz dı diyebilirim çoçukuğum o telefon ile geçti yapmak istediğim herşeyi bana yaptırdı saolsun general mobile.