0

marmara bölgesinde deniz kıyısında bir şehirde yaşıyorum.daha doğrusu yeni taşındım.çok büyük bir şehir değil ama nüfusu oldukça kalabalık.turistlik yerleri var.sıkılmayacak kadar barların olduğu sokakları mevcut. birden fazla alışveriş merkezleri var.çok büyük mağazalar yok ama içlerinde.konum olarak güzel bir yerde.yeşilliği mevcut.en azından mavi ve yeşili bir arada bulabilirsiniz.insanları biraz değişik onlara alışmak biraz zor olabilir.eğitim olanakları çok.hastaneleri gayet büyük.trafik sorunu pek yok gibi.

0

ben kayseride yasıyorum. erciyesin o temiz havası yeşillik güzel alanlar ,ulaşımı da çok rahat. mantısı, pastırması zaten tartışılmaz lezzetler. burda doğdum, büyüdüm. seviyorum yaşadığım şehri.

0

çok güzel kayısısıyla meşhur bir şehirdir ve insanları da iyidir samimi dir misafir olarak bekleriz

0

yaşadığım şehir deniz kenarında bir akdeniz şehri. her hali ile yaşanılası bir şehirdir. diğer büyük şehirlere göre ulaşım sıkıntısı henüz ileri boyutlarda değildir. yazı biraz fazla sıcak olsa da kışı güzel geçer. modern olması da benim için ayrı bir avantajıdır. seviyorum güzel mersin'imi.