0

evet belgeseli izlemeyi çok seviyorum. hatta belgesel izlemeye sadece ben değil bütün ailem çok seviyor ailecek belgesel izliyoruz. mesela babam evde başka hiç kanal açmıyor diyebilirim. küçüklüğümüzden beri evde genellikle babam belgesel izlediği için biz de öyle alıştığımızdan dolayı belgesel izlemeye karşı bir sevgimiz var. özellikle ben hayvan belgeseli izlemeyi çok seviyorum. ama bu hayvan belgesellerinden de aslan ,yılan ve timsah tarzı hayvanların belgeselleri ne izlemek daha çok hoşuma gidiyor. özellikle korkutucu ve vahşi yılanlar izlerken çok heyecanlanıyorum. timsahları hiç sevmiyorum çünkü hayatlarını devam ettirebilmek için bir bölgeden diğer bölgeye göç etmek zorunda olan antiloplar suyun diğer tarafına geçmek zorunda kaldığından dolayı timsahların avı haline gelirler. eskiden babaannem de babam açtığında timsahların antilopları yediğini gördüğünde kapat şunu diyerek kızardı .çünkü o da çok üzülürdü. bir de hayvan belgeselleri nin dışında herkesin izlemesini tavsiye edebileceğim ve kendimin de severek izlediği bir belgesel olan belgris ile insan doğaya karşı isimli belgeseli kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. gerçekten çok faydalı bir belgesel .insanın doğaya karşı yaşam mücadelesini öğretiyor.mesela ben soğuk havada kaldığımızda yapabileceklerimiz ile ilgili bir çok şey öğrendim.o yüzden gerçekten tavsiye ederim .

0

belgesel denk gelince bakıyorum ama bazen dayanamıyorum kardeşim. tamam doğanın kanunu ama aslan vs çok kötü parçalıyor antilop ları falan. hemen kanali geri değiştiriyorum.

0

tabiki severim en sevdiklerim örümcek ve deniz altı belgeselleridir

0

ewet belgesel izlemeyi seviyorum.tabiki ozelliklede hayvanlar aleminin belgeselini izliyorum dogada ki yasamlarini nasil yasarlar ne yerler ne icerler hangi hayvanlar hangi ulkede yasar hangi hayvanlar hangieri ile gecinir hangisi dusmandir.nasil urerler urediklerinde hangisi sahip cikar bunlar hep merak konusu seyler bende hayvanlarin cok acayip ilgim var ekranna kitliyor insani vede izleriyor