0

ewet seviyorum ben tabiki o atmosferi yasamak ordaki kisilerle ayni marsi soylemek ayni futbolculari turbune dogru cagirmak ayri bir keyif gol attigida tum taraftar yumak olmak cok guzel bir duygu bence

0

evet izlerim. hatta bir hayalim vardı. ali samiyen de galatasaray maçını izlemekti. nasip olmadı ama inşallah türk telekom da nasip olmasını istiyorum.

0

ben şu an 21 yaşındayım ve hayatımda hiç stadyuma maç izlemeye gitmedim.ancak bir gün gitmeyi çok istiyorum, özellikle göztepe fenerbahçe maçına gitmeyi çok istiyorum. umarım bir gün bu hayalimi gerçekleştirebilirim.

0

evet çok seviyorum çok heyecanlı arada gidiyorum

0

aslında telefonda da maç izlemek keyifli olduğunu söylememiz doğru olur diye düşünüyorum. ama baktığımız zaman gerçekten benim en çok sevdiğim şeylerden biri de stadyum da izlenilen maçlar daha keyif verici bir şekilde karşılıyorum. bu yüzden genel olarak stadyumlarda maç izlemek daha keyif verici hale geldiğini dile getirmek istiyorum sizlere. özellikle baktığımız zaman gerçekten o atmosferdeki o ortamın yaşadıktan sonra gerçekten hiçbir şekilde takımınız yenilse dahi o andaki duyduğunuz mutluluk daha farklı olduğunu söyleyebilirim. özellikle lig'in sonlarında ya da kupa maçlarında gerçekten çok keyifli bir hal aldığını gerektiğini görüyorum. stadyumlardaki maç izleme keyfi aslında hiçbir yerde olmadığını düşünüyorum ben. çünkü bütün kalabalık orada ve iç içe oluyorsun ve o atmosferdeki heyecan ve o taraftarın sesi gerçekten seni daha da gururlandırdığını söylemek doğru olur. bu yüzden de her zaman stadyumlarda maç izlemeyi tercih eden kişilerden biriyim.ara sıra bazı maçlara gitmeye çalışıyorum ve gerçekten de keyifli dakikalar yaşamaya ve biraz olsun kendimi stresten uzak tutmak için böyle planlar yapıyorum ve daha da faydasını gördüğünü söylemeliyim.