1

ömrümün hiçbir döneminde dikkat çekmek için ugrasmadim. gerek gormedim buna yani. buna rağmen gerek konuşmam ile gerek davranislarim ile dikkat çektiğim olmuştur.

1

bunun için caba sarfetmiyorum dikkatlerine uzerine çeken biriyim daha doğursu belalari üzerime cekiyorim nedendir bilinmez,insanlar çeşit çeşitdir şöyle bir söz var herkesi memnun etmeye çalışırsan kimse memnun olmaz , bu söz çok anlamlı olduğun gibi görün yapmacik olma yeter

0

hiç bişey yapmam. neden dikkat çekmek için uğraşım ki! ben tam tersi kaçarım . yanına gitmek konuşmak pek bana göre değil. eğer beni olduğum gibi kabul etmeyecekse bunun bi anlamı yok bence .

0

onun ilgi duyduğu şeylerden bende ilgi duyarım.

1

birinin dikkatini çekmek için yapılan hareketlerin çok yapmacık ve rezil edem şeyler olduğunu düşünüyorum birinin dikkatini en iyi doğal olarak çekebiliriz bence

0

birinin dikkatini çekmek için; oturuşumla, kalkışımla, konuşmamla dikkatini bende toplamasını sağlarım.

0

bunun için çaba sarfettiğiniz an zaten çekersiniz. lakin olumlu bir dönüş olmaz. ufak bir tüyo vereyim. sadece o kişi konuşurken ve siz onu dinlerken sadece gözlerinin içine bakın ve oldukça iyi dinleyin. inanın bana yetecektir.