0

bence 25tl limitinde çekmemek çünkü çekince bakiye sıfırlanıyor moral düşüyor.diğer türlü biriktirsek daha iyi motive olup daha çok kazanma isteği geliyor ve daha çok paranız olup çekebiliyorsunuz .tamamen zevk meselesi...

0

bence her ikisi de iyi. eğer ihtiyacınız varsa hemen çekmeniz daha faydalı olur. enazından elinizde para olabilir. bende bazen birikim yaparak bazende hemen çekerek alıyorum ödememi. birikim yapmakta oldukça iyi enazından elinize toplu bir para geçiyor ve onunla bir sürede olsa idare etmeye çalışıyorsunuz. güzel bir sistem g0xle bir site ben beğeniyorum ve genellikle vakit geçiriyorum zamanım oldukça. kullanışlı ve güzel hem bilgi edinmiş oluyoruz hemde bu sayede para kazancı sağlamış oluyoruz. bence herkese göre değişir ödeme alma durumu kimi insana ödemesini hemen almak ister belki siteye yeni katılmış birisi güven duymak için hemen parasını çekebilir veya ihtiyacı olduğu için çekebilir ya da birikim yapar ve birikim yaptıkça daha iyi kazanç sağlar yani daha fazla para geçer eline ve bu sayede demesini rahatlıkla alıp ihtiyaçlarını karşılayabilir insandan insana değişen bir durum bana sorarsanız ben bazen hemen çekiyorum bazende biraz daha beklemeyi ve birikim yapıp öyle ödeme almayı tercih ediyorum.

0

aslinda biriktirip cekmek daha iyi. neden dersen zaten 25 tl ye ulasmak oyle kolay degil. hani onceden zorlasam iki gunde 30 tl yaparim derdim ama simdi crvaplardan o kadar kazanilmiyor malesef. iki kati kazanc olursa brlki derim yani. her neyse iste 25 tl yi yapmak icin bile artik cevaplarimiz nr kadsr uzun olursa oldun az kazanc saglamaya basladik. gerci buna da şükür. para kazanabildigimiz bir site yok cunku. iste o yuzden 25 tl ye ulasana kadar baya ugrasiyoruz, neden hemen cekelim ki. bari birqz daha sabredip en az 35-40 tl olunca cekebiliriz. yani 25 tl ye gore daha kayda deger yerlerde kullanilabilir daha yuksek cektigimiz paralar. yani suanki kazanc hanemdeki parayi insallah bu sefer biraz yuksek cekmek istiyorum. suan 14 tl mi ne var kazanc hanemde. eger biriktirip cekebilirsem en az 100 tl cekmek istiyotum. bakalim 100 tl ye kadsr ulasip cekebilecek miyim. insallah 100 tl den önce cekmek zorunda kalmam. yani biriktirip crkmek daha iyi. daha iyi yerlerde kullanilabilir meblaglar cekmek her zaman daha guzel, daha iyi cunku.

1

şimdi sitede söyle insan 25 tl'ye ulaşınca ödeme talebi oluşturur ama eğer mesela benim bana para lazım olmasa biriktirmeyi daha çok severim insan biriktirdiği zaman para çektiği zaman hiç olmazsa az da olsa insan bir işini görür ama 25 tl de çektiğin zaman yani az bir şey gelir ama mecburen bana para lazım olduğu için 25 tl'ye ulaşınca ödeme talebinde bulunuyorum en fazla 35 tl talepte bulunmuştum 30 tl yani eğer bana para lazım olmasaydı böyle 100 tl yapıp öyle ödeme talebinde bulunuldum.

0

ilk hedef 25 tl ye ulaşmak ve ulaştıkça çekmek en iyisi. benim düşüncem şimdilik bu.

0

biriktirip çekmek şu açıdan daha iyidir 25 tl biriktirdin fakat bunu çekince bakiye 0 tl olur burda senin moralin düşebilir ama 25 tl den daha fazla biriktirmek her kazandığında daha motive edecektir. isterse 1 kuruş isterse 2 kuruş olsun motive her zaman motivedir.

0

tabikide biriktirip çekmek daha iyi her 25 de çekersen para birikmez benim tercihim bu.

0

bence biraz para biriktirip çekmek daha mantıklı tabii ilk başta limiti ulaşır ulaşmaz hemen isteyebilirsin ama istersen de biriktirip alabilirsin ama biriktirip almak daha mantıklı diye düşünüyorum en azından eline geçtiği parayı mantıklı bir yerde harcayabilir sin tabii ki bu benim düşüncem isterseniz hemen çekebilirsiniz.

0

ben sitede ilk hesabımı kurduğum için direk 25 tl birikti mi çekeceğim. eğer site paramı yatırıyorsa, anında ben 7-8 saatimi ayırırım bu siteye. sonra da biriktirerek çekerim. sonuçta site paramı yatırdı önceki ödememde deyip güvenebilirim yani.

0

bence limiti geçtikten biraz daha sonra çek.

0

siteyi daha yeni kullanmaya başladım. bu yüzden site ödeme yapıyor mu, emeklerimin karşılığını alabilir miyim onu merak ediyorum. bu yüzden ödeme limitine ulaştığım gibi para çekmeyi düşünüyorum. ileri ki zamanlarda belli bir miktarlra ulaşıp öyle çekmeyi planlıyorum.

0

aslında bu size kalmış ama birazda olsa birikim yapıp çektiğiniz zaman elinizde daha fazla paranız olmuş oluyor ve böylexe de ihtiyaçlarınızı karşılamak daha kolay oluyor biraz sabır ve beklemek iyi oluyor ancak, ihtiyacınız varsa beklemeyin 25tl olmuşken çekebilirsiniz yani bu şekilde de birikim yapabilirsiniz çektiğiniz halde ama ben birikim yapamam harcarım diyorsanız eğer bence biriktirip çekin ozaman

0

en son odememi aldigim zaman 50 tl biriktirip oyle cekmistim. ama artik son zamanlarinda o kadsr sıkılmıştım ki yazasim grlmedi resmen. iki kati kazanc etkinligi vardi da hemen kendimi zorladim biraz. yaptim 50 tl yi ve gonderdim. ama toplu odeme talebi gonderince ne kiyak oldu biliyor musun? bu sefer yine oyle bir kazanc yapip crkmeyi planliyorum. tabi daha fazlasini yaparsam daha fazlasini da cekerim. :) bakalim suan 22 tl deyim umarim guzel kazanclar elde ederim de guzel odemeler alirim.

1

dahah yeni olduğum için pek bilmiyorum bende ama güven eksikliğinden dolayı paramı direk çekeriö bekletmeyi düşünmüyorum zira bu tğr siteler genbelede pek güvenilşr çıkmıyor zamana la göreceğiz

1

sitede daha yeni olduğum için illaki bir güven eksikliği oluyor acaba param yatar mı bu kadar emek veriyorum sonucu mu alır mıyım diye bu yüzden ilk limiti doldurdum mu direk çekim talebi vermeyi düşünüyorum kafamdaki sorulara cevap bulmak için parayı çektikten sonra burayı bir nevi banka gibi kullanıp burda biriktirimeyi planlıyorum

0

siteye yeni katılan bir üye olarak 25 tl'ye ulaştığım zaman ödeme almayı düşünüyorum. öğrenci olduğumuz için işler biraz daha zorlaşıyor bizim için. 25 tl bile bir öğrenci için büyük bir rakam haline gelebiliyor bazen. öğrenci olanlar halimizden daha iyi anlar gibi düşünüyorum. lakin bu sorunun biraz daha öznel olduğunu düşünüyorum yani kimisi biriktirip çeker kimisi limiti doldurduğu gibi çeker tamamen tercih meselesi bence.

0

yani ben siteye yeni kapıldığım için daha hiç para çekiminde bulunmadım nasıl 25 tl limiti ulaştığım zaman çekim talebinde bulunacağım ilk ödevimi aldıktan sonra daha fazla para biriktirerek en az 50 tl yaparak çekim talebinde bulunacağım.

0

ilk olduğu için 25 olunca ben paramı çektim fakat bundan sonra biriktirmeyi düşünüyorum toplu para daha iyi bir işime yarar. ayrıca belirtiyim param üç gün içinde hesabıma yattı kimsenin tereddütü olmaz paranız yatıyor.

0

eğer ki bakiyeniz 25 tl civarında olduysa ödeme talep ettikten sonra 3 ya da 4 gün içerisinde inceleme tamamlarım para hesabınıza havale yapılıyor.dolayısıyla ben burada kazanmış olduğum ödeme miktarları talep ettikten sonra o paranı kendi hesabımda bankamatik hesabına durması daha çok hoşuma gider. ama tabii bazı insanlar acelem yok şu an için ihtiyacım yok biraz sonra toplu talep ederim düşüncesiyle hareket ediyor olabilirler bu da kendi çapında makul bir uygulama ama benim şahsi düşüncem eğer ki o parayı hak ettiysem ve hesabıma gönderilen biliyorsa gönderirsin para benim kendi hesabında dursun isterim.

0

25 lira biriktirip çektiniz diyelim sonra hanenizde 0 lira kalıyor siz tekrar çekmek için onu yine 25 yapmanız lazım yani 50 liralık soru cevaplamanız lazım ama biriktirince 25 in üzerine 5 lira bile eklemiş olsanız 30 lirayı çekebilirsiniz başa dönmez yani ama ben yine de ilk kazancım olduğu için 25-35 olunca çekmeyi düşünüyorum çünkü ilk kez çekicem şimdi emin olmam lazım parayı yatırdıklarından ki ona göre burda emek veriyim zaman harcayım