0

şuan avmlerde bulunan mağazalardan daha ucuz olan bir mağazadır diyebiliriz. indirim zamanlarında da iyi iyi indirimler yaptığını görüyorum ve iyiki bu mağazalar var yoksa durumu iyi olmayanlar giyecek pekte bişey bulamayacak. çünkü bu tür yerler hem ucuz mal hemde uygun fiyat seçeneği sunuyor. bunu kim istemez ki? bende çoğu zaman gidip ordan alışveriş yapıyorum özellikle hırkaları montları kaliteli ürünler oluyor. zaten çoğu mağazadan da çok daha kalabalık olur içleri bir girdin mi her yer ana baba gününe dönmüştür içi dışına getirilmiştir. sadece tek sevmediğim yanı bu sanırım.

0

ben çocukken alışveriş yapardım oradan. kaliteli ürünleri var fiyat olarakda uygun her yaşa hitap ediyor. alışveriş yapılabilir.

0

aile bütçesine uygun eşya araç gereç satan bir mağazadan ibarettir ana şöyle de bir durum vardır ki bazı malları çok kalitesiz ve aldığı parayı hak etmemektedir en fazla alacağınız şey tişört eşofman veya kazak olmalı gerisi teferruattır

0

lc waikiki bence düşük bütçeli güzel bir mağazaları benim çok hoşuma gidiyor ben alışveriş yapacağım zaman ilk olarak lc waikiki tercih ediyorum gençlere göre güzel moda ve ucuz şeyler var gerçekten benim ailem de hep oradan alışveriş yapıyor çünkü biz lc waikiki hani beş altı yıldır biliyoruz sen hiçbir yağmurlu görmedik çok memnunuz bize mağazadan herkese öneririm gerçekten her ay yeni yeni güzel şeyler geliyor ayakkabıdan saate bereler kazaklar kazaktan sweatshirte kot pantolona kadar her şey var bence hepsi çok uygun çok güzel en çok kazaklarını beğeniyorum çeşit çeşit güzel renkte ucuza kazaklar var ben oraya gittiğinde en az 5 10 tane kazak almadan geri gelmiyorum tavsiye ederim eğer hiç lc waikiki gitmediyseniz gidin derim yani hem kış sezonunda hem yaz sezonunda gerçekten güzel ve moda şeyler geliyor lc waikiki'den sonra mesela koton'da tercih edebilirsiniz ben kotonuda çok seviyorum ordada güzel şeyler var ama böyle sakın ha çok memnun kaldım lc waikiki çünkü maliyeti ucuz ve şık şeyler var yani gerçekten lütfen lc waikiki their yedin hani lc waikiki benim olsa bu kadar severdim herhalde çok güzel bir yer herkesin oraya hayatta bir kere gitmesini istiyorum.

0

lc waikiki bence çok güzel bir aile bütçesine sahip bir mağazadır yani normal bir askeri bütçe ile çalışan ailelerin alışveriş yapabileceği bir mağaza oğlunun söyleyebilirim bence çok güzel bir mağaza yani bir kazak pantolon takım almaya kalksan yani biz 70-80 lira para bırakırsınız bence güzel bir fiyat öbürkü lüks mağazalar da çok para gidiyor arkadaşlar ben de büyüyünce çalışınca oğullarıma kızma falan lc waikiki'den alışveriş yapmayı düşünüyorum bence çok güzel bir mağaza olduğunu düşündüğümden yapıyorum yani geçenlerde bir pantolon aldım 40 tl mükemmel bir pantolon aldım ne çekme yaptığınız salma yaptı.bence mükemmel bir mağaza yani herkesin oradan alışveriş yaptığını görebiliyorsunuz ve zaten bir kere mağazaya gelin yoğunluk olduğunu görürsünüz çok uygun bütçeli bir mağaza diyebiliriz geçenlerden bir beyaz pantolon aldım yani pantolon mükemmel çıktıpantolon beyaz olduğu için ben hemen kirlenir yıkayınca rengi atar falan diye düşünmüştüm üç dört kere yıkadık beyaz pantolonu vallahi hiç rengi falan atmadı çekme de yapmadı ben çok güzel bir puan ton olduğunu söyleyebilirim herkesin ona alışveriş yapmasını istiyorum.