1

lcw ürünleri gerçekten çok iyi, kaliteli ve fiyat olarak da çok cazip. gerçekten böyle bir mağazacılık sisteminin ülkemizde olması hepimiz için bir kazanç diye düşünüyorum.

0

hiç güzel bulmuyorum açıkcası. genelde alışveriş yapmam pek çünkü kendime göre birşeyler bulamıyorum yani lw kiki de bana göre birşeyler pek yok ben göremiyorum.

0

ben lc waikiki'nin pantolonlarina bayiliyorum. hep dar paca pantolon yapmiyorlar. boru paca ve ispanyol paca pantolonlari da her sezon oluyor magazalarinda. ispanyol paca pantolonlarina bayiliyorum. hem kumas olarak hem de renk olarak. zaten kot pantolonlari tamamen ayri bir yeri var bende. en onemlisi de pantolonlarinin likrali olmasi cok guzel. vucudu kavrayan bir kumas, ne sekil alirsan hemen o sekli aliyor. kalip gibi durmuyor. bazi gomleklerinin renk uyumunu hic sevmiyorum. hele kareli gomleklerinde. kazaklari desem kazaklarini ne iyi diyebiliyorum ne kotu. kullanilabilir turdeler ama. genellikle her sezon kullanilabilecek sekilde yapmaya calisiyorlar ve dönem renklerini cok guzel takip ediyorlar. bir sene moda olan renkleri hemen kendi urunlerinde uygulayabiliyorlar. yani surekli gunceller. guzel yakaladilar uyumu oyle diyebilirim. illa ki herkesin kendinden bir larca bulabilecegi sezon urunleri cikakrtiyorlar.

1

önceden daha kaliteli ürünleri olurdu. şimdi aynı tadı göremiyorum. ama çocuklar için guzel urunleri oluyor. hem de sağlıklı uretim yapiliyor diye biliyorum.

1

bence güzel kaliteli. bi ürün alıyorsun ne solma var ne çekme var rengi ilk günki gibi duruyor, değiştirme garantili falan iyi bence.

1

gayet guzel kaliteli ve uygun fiyatlar bir cok alinabilecek ve kullanilabilecek urunler mevcut magaza calisanlari guler yüzlü ve yardimci oluyorlar ilgileniyorlar devamli kullandigim urunleri ve ilk alisveris adresim olarak ugradigim yerlerden birisi

1

lc waikiki'nin bazı ürünleri çok güzel ama bazılarının renk uyumu bana hiç hoş gelmiyor. yine de tunik ve kazaklarını severek alıp giyiyorum.