0

manuel araclar tabiki daha iyi benim için çünkü araba sürmeyi ögrenceksen manuel arabada ögrenirsin otomatik viteste ancak araba kullanırsın hemde bayan arabasidir otomatik araba bence rahatlık konusunda ayrıca ama karda mesela kendı kendı kendı fites atarlar olmadık yerde kalkıs yaprkende sorun olur bence.

0

arabam yok kullanmasininda bilmem hani .. ama esime göre vitesli araba iyi diyor

0

istanbul trafiğinde otomatik vites araba kullanmak daha mantıklıdır

0

otomatik vites çok pratik ve kullanımı rahat

0

ben önceleri vitesli arabaları kullanmayı severdim. ama şimdi otomatik vitesleri daha çok seviyorum. isanı yormuyor, özellikle şehir içi trafiğinde büyük kolaylık.

0

bence kesinlikle vitessiz en son vitesli kullandığımda kaza yapmıştım

0

benim için vitessiz araba çok daha kullanışlı

0

vitessiz araba deprej derdi yok en azından bir ayaginiz boşta

0

bence vitesli araba daha iyidir ama günümüzde herkes üşengeç olduğu için bir tesis arabalara talep büyük oranda artmaktadır

0

bence manüel araçlar daha keyifli uzun yola giderken otomatik arabalarda sadece direksiyon hâkimiyetiniz önemli ama manüel arabalarda sürekli bi haraket halimdesiniz debriyaj vites attirma gibi hem bunları yaparken uykunuzda gelmiyor ama otomatik araçta uyku gerçekten büyük bir problem canınız sıkılınca uzun yolda uyuya kalabiliyorsunuz bunun için de size bir inerim var insanlar güldükleri zamanlarda uykuları gelmezmiş siz de uzun yola çıktığınızda radyonuzdan bir komedi programı acın ve onu dinleyin veya cem yılmazdın stund up larını dinleyebilirsiniz gerçekten uykunuz gelmeyecek

0

alışmış olan insanlar için vitesli araba vazgeçilmez olmuştur ve vitezsiz araba kullananları aşağılamak için kendilerinde bir hak görürler. kullanım rahatlığı açısından otomatik vites her zaman daha iyidir.

0

otomatik vites araba benim için kullanışı kolay ve oldukça rahat.

0

kişiden kişiye değişir. bende vitesli araba.